Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi
Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat kurucu ortağı ve araştırma başkanı Tom Lee, Bitcoin’in 20.000 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyesine dönmesinin uzun sürmeyeceğini düşünüyor.

Tom Lee: “Bitcoin yakında 20 bin dolara geri dönecek.”

Block in Press ile yaptığı yeni bir röportajda  Lee, önde gelen kripto para biriminin esnekliğini kanıtladığını söyledi. Fakat bir sonraki boğa çalışmasına güç vermek için Lee, S&P 500’ün istikrar kazanması gerektiğini ve Brexit ile birlikte ABD-Çin ticaret savaşının da kilit bir rol oynayabileceğini öne sürüyor:

Bitcoin’in yakında 20.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyorum. Bitcoin hayatta kaldı ve sayısız fiyat düşüşünde bile değerini kanıtladı. Değeri %90’ın altına düşerek hayatta kalan çok fazla varlık yok, ancak Bitcoin tekrar tekrar hayatta kaldı.

Lee’ye göre, Bitcoin’in geçmiş fiyat hareketleri, kazançlarının çoğunu, belirli bir yılın yalnızca 10 ayrı gününde yaptığını gösteriyor. Fakat yılın en iyi 10 günü için Bitcoin sahibi değilseniz, Tom Lee yıllık getirinin %-25 olduğunu söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin