Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri
Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri

Piyasa şahlandı! İşte analistlerden çarpıcı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Ethereum ve Ripple’ın XRP’sinin kükremesi katı fiyat kazançlarını geri getirdi. İşte başarılı analistlerin fiyat tahminleri…

Crypto market

Josh Rager: “Unutmayın! Bitcoin henüz ormandan çıkmadı!”

En iyi kripto yatırımcı ve analistleri en son kripto para piyasası canlanmasına dikkat ediyor. Kripto para birimi piyasası nihayet 24 Eylül’de meydana gelen yoğun bir çöküşten sonra ayağa kalkıyor. CoinMarketCap’ın sağladığı verilere göre, Bitcoin ve altcoin’ler yeşil bölgede dans ediyor. Sağlam fiyat hareketine rağmen başarılı analist Josh Rager, lider kripto paranın henüz ormandan çıkmadığını iddia ediyor. Analiste göre, yükseliş momentumunu korumak için BTC fiyatı günlük 8.750 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış yapmalı. Aksi halde, boğalar kısa vadeli kazanımları için beklentilerini azaltmalı.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1181957995321872385?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181957995321872385&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fbitcoin-ethereum-ripples-xrp-roar-back-with-solid-price-gains-heres-what-top-traders-have-to-say

Crypto Welson: “Ripple’da pump yaklaşıyor ve Ethereum’da yükseliyor.”

Şaşırtıcı bir şekilde, Bitcoin son kripto piyasası rallisinin ortasında konuşmanın merkezinde değil. XRP, tüm ilgiyi çalıyor, çünkü kripto para Aralık 2017’deki ralli seviyesinde olabilecek büyük bir boğa hareketinin eşiğinde görünüyor. Crypto Welson, XRP’nin fiyatı mevcut desteğinin üstünde kalması halinde büyük bir hamle beklediğini söyledi. Ayrıca Crypto Welson, XRP sahiplerinin bu hareketi yıllardır beklediklerini de ekliyor.

The Wolf Of All Streets: “Bitcoin fiyatı üçlü bir dip oluşturdu.”

The Wolf Of All Streets’den Bitcoin fiyatının üçlü bir dip oluşturmuş olabileceğine dair bir öneri var, yeni düşük baskılar için üç başarısız denemeyi gösteren yukarı yönlü bir yükseliş paterni. Desen doğrulanırsa boğalar 9.000 dolar seviyesini kolayca geri kazanabilir.

https://twitter.com/CryptoWelson/status/1181940751678267392?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181940751678267392&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fbitcoin-ethereum-ripples-xrp-roar-back-with-solid-price-gains-heres-what-top-traders-have-to-say

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin