Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor
Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor

Tom Lee’den korkutan Bitcoin öngörüsü geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Eylül’de, Beyaz Saray bazı aromalı e-sigaraları yasakladı ve böylece milyarlarca dolarlık sektöre şok edici bir darbe indirdi. Şimdi Fundstrat’tan Tom Lee, Bitcoin’in Trump yönetiminin çökertme listesindeki bir sonraki şey olabileceğini düşünüyor.

Tom Lee: “Bitcoin e-sigaralardan sonra ABD hükümeti tarafından yasaklanabilir!”

POTUS, artan sayıda akciğer hastalığına bağlı aromalı vaping ürünlerinin yasa dışı bırakılmasına yönelik çabalarını artırdı. Bu hareket, daha önce ABD’deki çocuklar arasında popüler olan vapingden ne kadar “endişe duyduğunu” tweetleyen First Lady Melania Trump tarafından başlatıldı. Bundan önce, Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), elektronik sigara devi Juul Labs’a, ürünlerini “tamamen güvenli” olarak yanlış konumlandırdıkları için bir uyarı mektubu gönderdi.

Bu ani yasaklama, ABD hükümetinin kontrolü sıkılaştırabileceğini veya gelişmekte olan sanayileri tamamen öldürebileceğini kanıtlıyor. Tahminlere göre, bu yıl sadece Juul Labs 3,4 milyar dolarlık çarpıcı bir gelir elde edecek. Daha önce bildirildiği üzere Trump, Temmuz ayında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hayranı olmadığını tweetledi. Trump dijital varlıkların kara para aklama ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi yasa dışı davranışları kolaylaştırabileceğini iddia etti. Başkan’ın kripto eleştirisi, ABD’nin sonunda Bitcoin’i yasaklama yetkisi olup olmadığı konusunda birçok spekülasyon oluşturdu.

Coinnewstelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin