ripple
Ripple 'ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

Ripple destekli MoneyGram, Visa ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram -Ripple’ın 30 milyon dolarlık hissesine sahip olduğu para transferi şirketi- dün Visa ile yeni bir banka kartı para yatırma hizmetini açıkladı. Visa’nın gerçek zamanlı ödeme platformu Visa Direct ile çalışan hizmet, MoneyGram müşterilerinin MoneyGram kullanarak bir milyardan fazla Visa kartına para aktarmalarını mümkün kılacak.

Ripple destekli MoneyGram’dan önemli hamle geldi

MoneyGram kullanıcıları, MoneyGram uygulaması veya web sitesinde banka kartlarına para gönderebilecek. Hizmet bedeli depozito başına 1,99 dolardan başlıyor. Visa Direct’in Global Başkanı Bill Sheley, “Visa ve MoneyGram, müşterilere ödeme yapmak için hızlı ve güvenilir bir yol sağlama gibi ortak hedefini paylaşıyor.” dedi. XRP kripto para birimini kullanmaya odaklanan bir şirket olan Ripple ve dünyadaki en büyük ikinci para transfer şirketi olan MoneyGram da bu ortak hedefi paylaşıyor.

Ripple, Haziran ayında MoneyGram’da 30 milyon dolarlık hisse satın aldı. Aynı zamanda, MoneyGram, şirketin en değerli varlığı olan XRP’sini kullanan xRapid hizmetini kullanmayı taahhüt etti. MoneyGram CEO’su Alex Holmes, yaptığı bir açıklamada para transferi devinin zaten sınır ötesi ödemeler yapmak için kripto para birimini kullandığını ve bunun çok etkili olduğunu söyledi.

Yeni hizmet XRP’yi kullanacak mı?

Yeni hizmetin XRP’yi kullanıp kullanmayacağı henüz belli değil. Geçmişte, Visa kripto banka kartı şirketleriyle yalnızca sınırlı ilişkilerle ortaklıklar kurdu. Bu, kripto para birimiyle bağlantısı olan herhangi bir şirketten uzak durmak istediğini gösterir. Ancak, şimdi Visa’ın kripto banka kartı sunan Coinbase ile olan yeni ortaklığı, daha açık fikirli olduğunu gösteriyor. Ve buna ek olarak son raporlara göre Visa kendi Blockchain bazlı teklifini araştırıyor. Yani Visa ve kripto paralar arasındaki engeller ortadan kalkıyor gibi görünüyor. Ancak ne kadar hızlı karar vereceği MoneyGram’a bağlı olacak.

Finance Yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin