Tom Lee’den sağduyu tavsiyesi: “Bitcoin’in düşme sebebi Libra.”
Tom Lee, bitcoin, bitcoin haberleri

Tom Lee’den herkesi sevindirecek yeni Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son günlerde güçlü bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı ve bu analistlere yeni düşük seviyelerin yolda olduğunu belirtiyor. Ancak Fundstrat’ın araştırma başkanı Tom Lee, son paylaşımında Bitcoin’de endişeye neden olacak herhangi bir durum olmadığını ve trendin olumlu olduğunu belirtiyor.

Tom Lee: “Bitcoin’de patern pozitif görünüyor.”

Tom Lee, son dönemde ciddi değer kaybı yaşayan BTC’ye yönelik yeni bir öngörüde bulundu. Ünlü analist ve Bitcoin boğası olan Tom Lee, yatırımcıları sevindirecek ve tüm endişeleri dağıtacak bir fiyat öngörüsünde bulundu. Tom Lee Twitter aracılığıyla yaptığı son Bitcoin öngörüsünde şu önemli açıklamalara yer verdi:

Bitcoin konusunda endişeli miyim? Hayır. Çünkü Bitcoin’de patern pozitif görünüyor.

Genel olarak Tom Lee,  Bitcoin konusunda yükseliş odaklı tahminler paylaşıyor. Ayrıca son dönemdeki BTC tahminleri de tutmuyor. Bu nedenle bazı yatırımcılar Lee’nin tahminlerini dikkate almayı bırakmışken, çoğunluk ise Lee’nin hala sektördeki en güvenilir BTC tahmincilerinden biri olduğunu düşünüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin