Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance Research, Bitcoin yatırım stratejileri üzerine bir rapor yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Research, çeşitli yatırım stratejilerinde Bitcoin tahsisleri üzerine bir rapor yayınladı.

Binance Research, korelasyonu araştırdı

Mevcut çeşitlendirilmiş portföylerde farklı Bitcoin tahsis tekniklerini simüle ederek Binance Research, Bitcoin’in emtialar, hisse senetleri veya sabit getirili ürünler gibi diğer geleneksel varlık sınıflarıyla önemli bir korelasyon sergilemediğini tespit etti.

“Portföy Yönetimi Serisi # 1: Bitcoin ile Çeşitlendirmenin Faydaları” başlıklı rapor Bitcoin içeren portföylerin geleneksel çok varlıklı sınıf portföylerinden daha iyi risk getirme profilleri sergileme eğiliminde olduğu belirtiliyor.

ABD dolarına göre Bitcoin (BTC) takvimi:

Kaynak: Binance Research

Araştırma, Bitcoin’i, yüksek getiri sağlayan, yüksek riskli, yüksek değerli bir varlık olarak şu şekilde vurguluyor:

Ticaret açısından bakıldığında, ticaret mekanları sürekli olarak tahkim edildiğinden, Bitcoin sürekli düşük spread oranları, yüksek hacimler ve fiyat verimliliği ile gezegendeki en likit varlıklardan biri haline geliyor. Ayrıca, Bitcoin, tarihte kaydedilen en büyük fiyat yükselişlerinin bazılarını takiben büyük dezavantajlar sergileyen son derece değişken bir varlık olarak devam ediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin