tom lee xrp

Tom Lee: “Ripple tokeni XRP piyasadan ayrışmaya başladı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para savunucusu olarak bilinen Tom Lee, XRP‘nin mevcut kripto para görünümüne göre son derece iyi performans gösterdiğine dikkat çekiyor.

CNBC’nin Squawk Box’ında yapılan yeni bir röportajda Lee, XRP’yi mevcut ayı piyasasında yatırımcılar için güvenli sığınak sunan bir dijital varlık olduğunu savundu:

Bitcoin’deki satışların bir kısmı, Bitcoin Cash’deki çekişmeli hard fork sonucu oldu… Bu büyük sermayeli diğer bir coin olan XRP’nin – Bitcoin’e göre daha iyi – gerçek bir kopma yaptığı görülüyor. Ve XRP, sınır ötesi yerleşimler için gerçekten kullanılan bir token. Ve bu harika bir şey.

Tom Lee bir sonraki adaptasyonun kurumsal kanatta olacağını düşünüyor

Daha geniş bir kripto pazarında pozitif momentumu tetikleyecek olan Lee, kurumsal paranın hala ufukta büyümenin en olası tetikleyicisi olduğunu söylüyor:

Bir sonraki adaptasyon dalgası kurumsal açıdan olacak. Şu an bir geçiş aşamasındayız. Bu sadece garip bir geçiş. Sanırım önümüzdeki dönem başlayacak olan Bakkt gibi bir altyapı ile bunun bir kısmı başlamış olacak. Ama diğer bir bölümü ise düzenleyici açıklıktan gelecek. Ve bu süreç şu an devam ediyor. Böylelikle kurumlar kripto sistemine yatırım konusunda çok daha rahat hissedecekler.

Lee, Y kuşağına güveniyor

Lee’ye göre, bankalardan hoşlanmayan ve her konuda dijitalleşmeye oldukça yakın Y kuşağı (1980 – 2000 yılları arası doğan kişiler) kripto paraların benimsenmesini hızlandıracak:

Dijital varlıkların, büyümenin giderek daha fazla dijital hale geldiği bir dünyada önemli olacağını düşünüyorum. Bana göre, Bitcoin 5 milyar visa kart olan 50 milyon cüzdanımızın olduğu bir projenin gerçek bir konusu . Ve bu yüzden de gelecekte Y kuşağının sahneye çıkarak kripto ekosistemini benimseyeceğini düşünüyorum.

Lee, zamanın hızlı geçtiğini kabul etmesine rağmen, Bitcoin’in yılsonuna kadar 15.000 dolar olacağı tahminini hala inatla savunuyor.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin