Binance balinalara VIP servisi sunacak
Binance balinalara VIP servisi sunacak

Tom Lee ve Binance CEO’sundan son dakika Bitcoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Bitcoin boğası Tom Lee ve Binance CEO’su, son Bitcoin düzeltmesi sonrasında yeni Bitcoin ve altcoin tahminini paylaştı.

Tom Lee: “Son Bitcoin düzeltmesi sağlıklı!”

Fundstrat Global Advisers kurucularından Tom Lee’ye göre son Bitcoin (BTC) geri çekilmesi sağlıklı ve piyasa için olumlu bir işaret. Tom Lee tweetinde, Bitcoin için Google aramalarındaki son düşüşle ilgili endişeleri de ele aldı:

Bitcoin’in arama trafiğinin düşük olması gelince, bunun iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum. Bu Bitcoin’deki artışa büyük bir yutturmacanın eşlik etmediği anlamına geliyor.

ABD’deki Bitcoin için Google arama verileri Kaynak: Google Trends
ABD’deki Bitcoin için Google arama verileri – Kaynak: Google Trends

Bitcoin ve altcoin aramaları azaldı

Arama analizi hizmeti Google Trends’e göre, Google’ın ABD’den gelen Bitcoin aramaları, Haziran ayının sonundaki zirve noktalarından bu yana yaklaşık %45 oranında azaldı. Tom Lee 20 bin dolara az kaldığını açıklamalarını ekledi.

Binance CEO’su: “Bitcoin ve diğer kriptolar daha fazla volatil olacak.”

Popüler Bitcoin ve kripto para birimi borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, yakın zamanda Bloomberg ile yaptığı röportajda, son ralinin çoğunlukla toplam işlem hacminin yaklaşık %60’ını oluşturan bireysel yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini söyledi:

Daha hızlı büyüyen kurumlar görmedik. Gördüğümüz şey, her iki yerde de pikap yapmak. Bu sektöre giren kurum sayısı henüz 2019’da muazzam bir artış göstermedi.

Bloomberg ayrıca marj ticaretinin son büyüme için başka bir katalizör olduğunu öne sürüyor.  Daha önce bildirdiği gibi Binance, marj alım satım özelliği ortaya koydu ve yatırımcıların mevcut dengelerini teminat olarak kullanabilmelerini sağladı. Zhao bu gelişmeyi şu şekilde yorumladı:

Yıl sonuna kadar insanların çoğunluğunun marjı belirli bir kapasitede kullanacağını söyleyebilirim. Dürüst olmak gerekirse bunu kullanmak oldukça güvenli. Bu nedenle Bitcoin ve diğer kripto paralarda daha fazla işlem hacmi ve potansiyel olarak daha yüksek oynaklık olacak.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin