İşte 12 bin doları kıran Bitcoin için Tom Lee’den yeni tahmin
İşte 12 bin doları kıran Bitcoin için Tom Lee’den yeni tahmin

Tom Lee ile Bitcoin’e genel bakış: BTC’nin gerçekliğe uygun değeri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen bir finansal danışmanlık şirketi olan Fundstrat’ın kurucusu Thomas Lee, Aralık 2017’de ”Bitcoin’in (BTC) gerçeğe uygun değerinin mevcut fiyattan önemli ölçüde yüksek olduğunu” belirtti.

Bitcoin’nin gerçekliğe uygun değeri

Sektörün önde gelen analisti dün Bitcoin’in rayiç değerinin 13.800 ila 14.800 dolar arasında olduğunu söyledi. Aktif cüzdan adreslerinin sayısını, her hesap için kullanılabilirliği ve arzı etkileyen diğer faktörleri dikkate alarak yorumunu şu şekilde yaptı:

Aslında, Bitcoin’in şu anki fiyatını çözmek için geriye doğru çalışmak gerekiyor, yani kripto cüzdanlarının şu anda 50 milyondan 17 milyona düşmesi gerektiği anlamına geliyor.

Bir kez daha Lee, kitlesel kabulün BTC’nin yukarı doğru düzeltilmesi ve diğer dijital varlıkların önemi için kritik olduğunu belirtti. Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 150 bin dolara çıkmasının muhtemel olduğunu da ekledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin