Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?
Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?

Günün en çok kazandıran altcoini: Holo (HOT) devam edebilecek mi? Holo için kritik nokta neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonunun gelmesi ile kripto para piyasaları olumlu bir havaya büründü. Bu olumlu havanın hangi kripto para pazarlarında devam edeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Fakat bazı gelecek vaat eden projeler bu tarz hızlı fon girişlerinde piyasadan ayrışarak daha fazla yükseliş göstermeye devam ediyor. Bunlardan biri olan Holo coin, dün, geçen haftaki düşüş eğilimini kırarak yükselişine bugünde devam etti. Ve şu an günün en çok kazandıran altcoini konumunda.

Holo (HOT) fiyatı yeninden umutlandırdı

Bilindiği gibi Bitcoin fiyat hareketleri diğer altcoinleri de birebir etkileyen bir durum. Fakat bazı durumlarda kendisine alternatif pazarlar bulan kripto projeleri kendi yollarını çizebiliyorlar. Bunlara bir örnek olarak ise Holo’nun şu anki durumunu gösterebiliriz. Son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 20 kazanç sağlayan Holo, BTC karşısında ise yüzde 15’e yakın bir değer artışı gösteriyor. Son yükseliş ile kritik seviyesi 30 Sats’ın üzerine çıkan altcoinin günlük işlem hacmi ise şu an 14,3 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Sosyal medyada ise mevcut HOT coin fiyat eğilimi konusunda çok fazla olumlu beklenti bulunuyor. Bu durum coin için bir artı oluştururken aynı zamanda fiyat oynaklığını da artıran bir etkisi var. Zira Holo coinin geçmiş fiyat hareketlerine baktığımızda hızlı yükselişlerin yanında hızlı düşüşlerde yaşadığını görüyoruz.

Holo için kritik bariyer 33 Satoshi

Holo’nun BTC çiftinde 27-28 Satoshi seviyesi destek olarak çalışması durumunda bugün 33 Satoshi’yi test edebileceği görülebilir. Bu nokta ise yine geçmiş fiyat hareketlerine baktığımızda Holo coin için en önemli direnç seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktanın sorunsuz geçilmesi ise yükselişi daha da hızlandırabilir.

Genel olarak bakıldığında Holo’nun (HOT) görünümü pozitifliğini koruyor. Dolar ve önemli kripto paralar olan BTC ve ETH’ye karşı konumunu koruması durumunda günün geri kalanında daha ilginç hareketler görebiliriz. Hafta sonu hareketlerinde ise Holo’nun mevcut işlem hacmini koruyup üzerine çıkabilmesi, önümüzdeki hafta yükselişin devam etmesi açısından oldukça kritik gözüküyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin