Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor
Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor

Tom Lee: “Bitcoin (BTC) büyümesini ABD ile Çin’e borçluyuz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, CNBC Fast Money ile yaptığı röportajda Bitcoin’in (BTC) 8.000 doların üzerindeki yükselişi hakkında konuştu. Tom Lee, bu dalgalanma için katalizör görevi gören olası nedenlere dikkat çekti ve aynı zamanda kripto para birimlerinin gelecekteki konumu hakkında öngörülerini paylaştı.

Bitcoin, Consensus’a olumlu tepki verdi

Lee, kripto para biriminin son birkaç ay boyunca “istikrarlı bir yükseliş” gördüğünü ve “daha ​​fazla parabolik” görünmeye başladığını ekledi. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde meydana gelen birkaç olayın Bitcoin’in yukarı doğru hareketini körüklediğini belirtti. Bunlardan biri New York’ta gerçekleşen Consensus konferansıydı. Lee, konferans sayesinde, kripto paraların “çok daha kaliteli bir biçimde” bir araya geldiğini, dolandırıcılık ve ICO’lar da önemli bir düşüş gördüklerini vurguladı.

Daha sonra Lee “kayda değer” katalizörlerden birinin “ABD ile Çin arasındaki gerginlik” olduğunu belirtti. Bu durumu, “bir tür sistematik erime ve kripto riskinin bu tür potansiyel riski korele ettiğini” söyleyerek destekledi.

Ayrıca, Tom Lee, Bitcoin öngörüleri hakkında da bilgi verdi. Tom, kripto kışının pratik olarak bittiğini ve en büyük kripto para biriminin “teknik olarak 200 günlük ortalamanın üzerinde” olduğunu söyledi. Ayrıca Bakkt’ın lansmanı ve Consensus konferansı sırasında yapılan duyurular da dahil olmak üzere birçok olumlu gelişme olduğunu belirtti.

Lee ayrıca, gelecek yıl gerçekleşecek olan halving’inde da yükselmeye katkıda bulunan nedenlerden biri olduğunu belirtti. Bu olayın daha önce meydana geldiğine, Bitcoin’in halving’den yaklaşık 12 ay önce yükselmeye başladığına dikkat çekti. Ayrıca, Bitcoin’in 10.000 dolar seviyesindeki açığı kapatmasının yatırımcılar arasında olumlu duygular tetiklediğini belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin