Mike Novogratz:
Mike Novogratz: "Bitcoin devasa rallinin henüz başlangıcında!"

Galaxy Digital Holdings CEO’su: “Bitcoin rallisini iki şirket başlattı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi topluluğunun çoğu, Bitcoin (BTC) 8.000 dolar işaretini geçtikten sonra heyecanlandı ve aynı oranda şaşırdı. Topluluğun çoğunluğu bu tutarlı pompa için bir neden etrafında buluşamadı, birçok analist ve trader şu anda piyasayı etkileyen hiçbir temel faktör olmadığını belirtti.

Bitcoin rallisi bazı gelişmelere bağlı

Bununla birlikte, Galaxy Digital Holdings’in CEO’su Mike Novogratz, mevcut değerleme artışında yardımcı olabilecek bazı gelişmelere dikkat çekti.

CNBC’ye konuşan Novogratz, Microsoft’un Bitcoin Blockchain üzerinde bir kimlik çözümünün başlamasından bahsettikleri büyük duyurusunu hatırlattı. Ayrıca, Facebook kripto para birimi ve Blockchain ile ilgili reklamlar üzerindeki yasağın kaldırıldığını duyurduktan sonra piyasaya daha da yaklaştı.

Bu isimler, yanlışlıkla Bitcoin (BTC) fiyatları üzerinde etkisi olan piyasadaki Blockchain ve kriptonun geçerliliğini “sınıflandıran” en büyük şirketlerden bazılarıydı. 2016-2017 arasındaki ilk büyümenin perakende odaklı yatırıma bağlı olarak yüzde 98 olduğunu, ancak birçoğunun kripto almaya başlamasından dolayı bazı büyük kurumların mevcut fiyat artışlarında göze çarptığını ekledi.

Bitcoin (BTC) ‘deki artışın şüpheli nedenlerinden biri de pazarın olumsuz haberlere tolerans göstermesiydi. Tether-Bitfinex fiyaskosu, Bitcoin (BTC) ‘nin fiyatı üzerinde çok az bir etkiye sahipti, ancak önemli bir geri çekilme olmadan daha da sağlamlaşmaya devam etti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin