Tom Lee 25000 dolarlık Bitcoin
Tom Lee 25000 dolarlık Bitcoin tahminini yineledi!

Tom Lee 25000 dolarlık Bitcoin tahminini yineledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının genel görünümüne baktığımızda son birkaç gün içinde yapılan işlemlerde bir yavaşlama görüyoruz. Bitcoin fiyat seviyesi ise 7000 doların orta seviyelerinde yatay bir hareket gösteriyor. Ancak, piyasa analiz firması olan Fundstrat’dan Robert Sluymer ve Tom Lee, bunun çok kısa sürede değişeceğine inanıyorlar. Buna göre Tom Lee 25000 dolarlık Bitcoin tahmini için yeni bilgiler verdi.

Tom Lee 25000 dolarlık Bitcoin tahminini bu kez Bloomberg’de bir kez daha tekrarladı

Tom Lee, bu dönemki en önemli kripto para birimi savunucularından biri olarak tanınıyor. Ayrıca Lee, Kripto para birimi endüstrisiyle ilgili konuları kapsayan ana akım medya kaynaklarında düzenli olarak açıklamalarda bulunuyor. Çarşamba günü yaptığı açıklamada ise Tom Lee 25000 dolarlık tahmini konusundaki bahsi ikiye katlayarak ve buna ne kadar inandığını bir kez daha gösterdi.

Tom Lee’nin bu tahmininde bu kadar ısrarlı olmasının altında yatan temel sebep ise bankalar gibi geleneksel kurumların kazançlı iş fırsatlarının ortaya çıkması ile piyasaya akın edeceğine inanmasıdır. Lee ayrıca kripto paralar için yapılmaya çalışılan düzenlemelerin, yalnızca kripto paraların kurumsal ve perakende adaptasyonunun daha yüksek seviyelere ulaşmasıyla gelişeceğine inanıyor.

Ek olarak Lee, önemli bir gösterge olarak gördüğü bir Bitcoin madencilik maliyetlerini yansıtan bir göstergeden bahsetti:

Gelecek yıl Bitcoin madenciliğinin tam kapasite maliyeti yaklaşık 14000 dolar olacak, bu durum zorluğu yansıtan bir gösterge

Bitcoin’in madencilik maliyetlerinin sürekli arttığını belirten Lee, bu durumun gerektiğinde kripto paranın madencilik maliyetlerini karşılamak için yükseleceği anlamına geldiği iddia etti.

Fundstrat’dan Robert Sluymer’da Bitcoin konusunda olumlu

İş ortağı Tom Lee ile benzer görüşlere sahip olan Sluymer’da Bitcoin hakkında oldukça olumlu görüşler bildirdi. Bitcoin’in 7000 dolar seviyelerinde dip yaptığına inanan Sluymer, bu noktanın önemli bir destek seviyesi olduğunu vurguladı. Yılsonuna doğru Bitcoin fiyatında 25000 dolara yakın bir artış bekleyen analistler, Bitcoin’in şu an ki fiyat seviyesinin alım için oldukça ideal olduğunu iddia ettiler.

Tom Lee Bitcoin tahminini çoğunlukla temel piyasa gelişmelerine göre değerlendirirken, Robert Sluymer ise fiyat tahminini daha çok teknik göstergeler ile savunmaya çalıştı.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin