Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor
Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor

Stellar Lumens (XLM) piyasanın sessiz kazanan kripto parası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM) piyasada birbiri ile yarışan kripto paralar arasında çok sayıda başarı listesine rağmen sessiz kalması nedeniyle göz önünde olmayabilir.

Stellar Lumens (XLM) şimdi en iyi 7. kripto para konumunda

Çok uzun bir süredir Stellar Lumens bazı büyük, devrimci projelerin ve işbirliklerinin bir parçasıydı ve hala bu durum devam ediyor. IBM ve Stellar’ın birlikteliği piyasada önemli yankı uyandırdı. Bunun kanıtı olarak, piyasa değeriyle gerçekten uzun bir süredir 8. en büyük kripto para olan Stellar şimdi ise en iyi 7. kripto para konumunda.

Stellar Lumens için şimdi her şey iyi görünüyor. Geliştiricilerin Stellar ile çalışmak için bir neden var. Ayrıca geliştiriciler, gösterge panellerindeki çekirdek düğümleri için uzun süreli çalışma sürelerini izlemeyi de başlattı. Ayrıca Stellar’ın, önemli gelişmeler, büyük ölçüde konferanslar ve zirveler ve bazı devam etmekte olan topluluk projeleri de var.

Toplumun Stellar Lumens hakkında konuşacak çok şeyi var

Stellar ağı üzerindeki yeni token projeleri, REM loyalty, Swych, TillyBilly, FLipNpik, Cross Hedge, SVPER, SID’s, LocalXpose, Pedity gibi farklı amaçlara hizmet eden ve benzersiz bir şekilde geliştirilen projeler. Tüm bu projelerin detayları, tüm dünyadaki Stellar ağının daha iyi bir performans ve daha geniş bir yayılımı için resmi web sitelerinde bulunabilir.

Stellar Lumens, son bir saatten bu yana olumlu sinyaller ile 0,29 dolar seviyesinde işlem görüyor. 24 saat içinde 47,9 milyar dolarlık bir işlem hacmi ile XLM, Binance, OKEx, CoinEgg ve daha birçoğu gibi aktif borsalarda önemli hacimlerle işlem görüyor. Çeşitli borsalarda 89’u aşkın ticaret çiftiyle, XLM kesinlikle ilk 10’da olmayı hak ediyor. Böyle olumlu hareketler ve başarılar ile toplumun bu para birimi hakkında konuşacak çok şeyi var.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin