tokensuit
tokensuit

Kripto Para ekosistemine destek veren tokensuite.io ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para ekosistemine destek veren tokensuite.io ile tanışın. Kriptoparahaber.com olarak yayınladığımız haberlerin %90’ı yurtdışında gelişen olayları ve şirketleri konu alıyor. Bu durumun temel sebebi kripto para ekosisteminin ülkemizde henüz yeterli hacme ve tanınırlığa ulaşamamasından kaynaklanmaktadır. Tüm bu durumlara rağmen Ankara merkezli uluslararası çapta başarılı çalışmalara imza atan çok değerli bir firma ile sizleri tanıştırmak istiyoruz:

tokensuite
tokensuite

Ali Ömer Horzum liderliğinde kripto para sektöründeki çalışmalarına 2013 yılı itibariyle başlayan proje, uluslar arası piyasada kendine yer bulmak ve aktif tanıtımını yapmak isteyen ICO projelerini, bitcointalk.org üzerinden kullanıcı kitlesini genişletmek isteyen koinleri ve blockchain tabanlı çözümler üreten teknoloji şirketlerinin tüm ihtiyaçları tokensuite.io aracılığıyla karşılanıyor.

 

Asya’dan Amerika’ya, Avrupa’dan Afrika’ya kadar portföyünde Debitum, Aurora, Kickcity  gibi onlarca başarılı projeyi yönetmiş ve blockchain üzerinden 120 milyon dolardan fazla fon toplanmasını sağlamıştır. Piyasaya çıktığında ciddi bir etki oluşturacak olan -ismi şimdilik gizli- teknik altyapısını tamamlamış ve Türklerden oluşan bir ekip ile işbirliği yapan tokensuite oldukça iddialı bir hazırlık sürecine girmiş bulunuyor.

 

Yenilenen web sitesi ve güçlü ekibi ile şu anda 50’den fazla ICO projesi ile aktif çalışan tokensuite.io , müşterilerinin projelerine özel çözümler sunmaktadır. Bu çözümler arasında Medya Tanıtımı, Ödül Yönetimi, Topluluk Yönetimi, ICO Listeleme, Danışmanlık, Reklam, Telegram Yönetimi ve Sosyal Medya Yönetimi bulunmaktadır.

tokensuite
tokensuite

Kripto para dünyasının farklı pazarlama ihtiyaçlarına sahip yüksek tecrübesiyle cevap vermeye devam ediyor. Kurumsal ihtiyaçlarınız için [email protected] adresine mail atabilir güncel  hizmetler ve fiyatlar ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Aşağıdaki adreslerden güncel bounty kampanyalarını takip edebilir ve sunulan hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları

Twitter: ‎@TokenSuiteio

Telegram: link

Linkedln: link

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin