featured
2 Mart Bitcoin fiyat analizi, bitcoin, bitcoin haberleri, bitcoin analizi

2 Mart Bitcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Mart Bitcoin fiyat analizi ile Bitcoin,bu sabah 11.000 dolar üzerine çıktığını ancak işlem hacminin düşük olması nedeniyle tekrar 10.800 seviyesine dönüş yaptığını söyleyebiliriz.

Geçen haftaki 9304.68 dolara kadar düşen kripto para ve son 24 saatteki %5’lik artışla beraber haftalık %19 artışla 10,890 dolara yükseldi.

CoinMarketCap sitesindeki verilere bakarsak işlem hacmi bakımından OKEx’in, BTC/USDT (bitcoin-tether) paritesi içinde en yüksek seviyede işlem yapan kripto para borsası olduğunu görüyoruz. Hacimlere baktığımızda BTC/USDT paritesinin şuan borsalarda en çok işlem gören 10 pariteden 3’ü olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla, yatırımcıların ABD doları kullanmasının sebebini düşük hacimden kaynaklanan düşüşlerden etkilenmemek olabilir.

Bununla birlikte 24 saatlik ticaret hacmi, Şubat 21’den bu yana en yüksek olan 8,4 milyar dolar seviyesinde. Ancak, bu sayı Ocak ayında 13,4 milyar dolar olan günlük ortalama ticaret hacmine kıyasla hala düşük seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

2 Mart Bitcoin fiyat analizi

Fiyat grafiği analizi, durgun hacimlerin endişe kaynağı olmasına rağmen, ters yönlü omuz-baş formasyonun kırılma ihtimalinin arttığını gösteriyor.

Bu grafikte yükseliş eğilimi olan 5 günlük MA (hareketli ortalama) ve 10 günlük MA, 50 gün hareketli ortalamanın (MA) üzerinde olduğu gibi boğa piyasası sinyali veriyor. Ve son olarak, göreceli güç endeksi (RSI)’deki grafikle beraber BTC fiyatları da yükseliş gösterdi.

Bununla birlikte dün fiyat artışı güçlü hacimlerden dolayı olmadığı için, 11.189 dolardan 10.900 dolar seviyesine geri dönüş yapıldı.

günün en yüksek seviyesi olan 11.189 dolar ila 10.900 dolar seviyelerindeki gerileme yüzünden yükseliş görüntüsü nötr bir seviyeye dönüş yaptı.

  • 11.610 dolardan yüksek hacim kırılması (ters omuz ve baş kopuşu ile), 17.000- 17.400 dolara kadar bir ralli başlayabilir.
  • Bu arada, 10.000 dolara olabilecek desteğin altına sarkarsa bile bu bir boğa hareketi olacağı için yükseliş bekleyebiliriz.
  • Olumsuz senaryoya bakarsak 9.280,4 dolara yaklaşacak bir düşüş (25 şubat en düşük seviye) ile 6000-6500 dolar seviyelerine bir düşüş trendi başlayabilir.

 

Coindesk


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin