TokenPay (TPAY)
TokenPay (TPAY): Küçük sermayeli kripto paranın büyük planları var

TokenPay (TPAY): Küçük sermayeli kripto paranın büyük planları var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenPay (TPAY) en büyük 100 kripto listesinin altında CoinMarketCap sıralamasına göre şu an 167. sırada bulunuyor. Bununla birlikte, bu düşük sermayeli kripto paranın büyük planları var.

TokenPay, Verge’nin ilk kitle fonlama kampanyasına verdiği destekle kripto piyasası gündeminde yer bulmuştu. Ayrıca TokenPay, daha sonra, Münih’teki bir Alman bankasının hisselerini satın alma planıyla karşımıza çıktı. Bu hisse alımındaki amaç ise bankanın kripto para özellikli bir debit kart projesinin tedavülünü sağlamaktı.

Litecoin (LTC) ve TokenPay (TPAY) daha sonra söz konusu bankadaki hisseleri satın almak için bir anlaşma yaptı. Ayrıca Litecoin’i de TPAY ile kendi banka kartlarını alan ilk kriptolardan biri haline getirdi.

TokenPay, Avrupa’daki bir kripto ATMlerini piyasaya sürmenin yanı sıra, eFin adı verilen merkezsiz ticaret platformunu geliştirmek için yürüttüğü çalışmalar ile diğer Blockchain tabanlı projelerin sadece bir destekçisini temsil etmekten daha ileri bir adım atmış oldu.

TokenPay (TPAY), e-ticaret platformu ile ilgili bazı büyük planlara sahip

TokenPay, TPAY’ı küresel ticari para birimleri listesinde daha “ciddi” bir sıralamaya götürebilecek yeni bir proje ile ortaya çıkmış gibi görünüyor. Platform, TokenPay’ın resmi web sitesinde 4. Çeyrek planlarını açıklarken “dünyanın en güvenli para ve ödeme platformu” olarak tanımlanan e-ticaret işletme platformlarından da bahsetti.

Yakında TokenPay tarafından başlatılması planlanan ilk ticari platformun, bu yılın son çeyreğinde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Platformun fiat, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), TokenPay (TPAY) ve Ripple’yi (XRP) destekleyeceği söylentiler arasında.

Ekip, resmi olarak piyasaya sürüldüğünde, platformda önemli finansal faaliyetler görmeyi bekliyor. TokenPay ekibi ayrıca finansal ekosistemin “piyasadaki en gelişmiş ticari araçlar ve teknolojiyi getireceğini” de sözlerine ekledi. Önümüzdeki iki ay içinde 2018’in sonuna kadar piyasaya sürülmesi planlanan yeni e-ticaret platformu, TokenPay sıralamada daha üst sıralara çıkarabilir.

TokenPay, Binance’nin başvurularına cevap vermesini bekliyor

3 Kasım’da TPAY ekibi tarafından paylaşılan twitte, TokenPay, Binance listelenme teklifi sunduklarını belirtti. Birkaç ay önce iletilen talep ile ilgili ekip, yakın zamanda olumlu bir yanıt almayı bekliyor. Binance, bildiğiniz gibi kripto pazarındaki en büyük borsalardan biri ve platform listesine TPAY tokenini eklemesi, pazardaki görünürlüğünün önemli ölçüde artacağı için bu kripto para üzerinde muazzam bir etkiye sahip olacağı su götürmez bir gerçek gibi görünüyor.

TokenPay kripto debit kartlarını 2019’da çıkarabilir, Verge (XVG) İlk Sırada

Ekip, e-ticaret ticaret platformunun 2018 yılının dördüncü çeyreğinde açılmasını planladığını belirttiği aynı duyuruda, “CryptoGuru” kullanıcı adlı takipçilerinden biri, yeni platformun “debit kartlar gibi yılan hikâyesine dönüp dönmeyeceği sorusunu sordu”

TokenPay, kriptolu banka kartlarının kesinlikle gerçekleşeceğini belirterek yanıt verdi. Ekip temsilcileri ayrıca, banka ortaklarının hisselerinin alınması sürecinin tamamlanmasından sonra banka kartlarının bir seçenek haline geleceği yönünde açıklama yaptı.

Ayrıca, bu satın alma işleminin 2019 yılında tamamlanması planlandığı ve bunların da platformlarının genişletilmesine katkıda bulunacağı belirtildi. Aylar süren bir anlaşma ile TokenPay, Verge’nin (XVG) kriptolu banka kartını ilk para birimi olarak belirlerken, Litecoin’in (LTC) satın alma planının önemli bir parçası olarak hemen ardından geleceği belirtti.

Piyasaya çıkarılması planlanan kripto debit kartlarına daha fazla kripto para anlaşması yapılmaya çalışılması, TPAY’in sıralamada küçük bir kripto varlık olarak görünmesine rağmen büyük işler yapmaya çalıştığının bir göstergesi oluyor. Ayrıca TokenPay ekibinin bu gibi projeler ile sadece TPAY tokeni kabulü için değil, genel olarak kripto para adaptasyonu için de büyük bir hamle yapmaya çalıştığını görüyoruz.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin