Bitcoin vadelileri ve açık pozisyonlardan yepyeni rekorlar geldi!
Bitcoin vadelileri ve açık pozisyonlardan yepyeni rekorlar geldi!

Bitcoin vadelilerinde volatilite tüm zamanların en düşük seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CBOE analisti, hisse senedi ve kripto volatilitesi arasındaki ayrışmanın kripto uzmanları için daha büyük bir hikaye olduğunu belirtiyor. Ayrıca analist, Bitcoin vadelilerinde volatilite konusunu da ele alıyor.

Bitcoin vadelilerinde volatilite ne durumda? CBOE analisti açıklıyor

Pazartesi günü erken saatlerde tek bir Bitcoin (BTC/USD işlem çifti), Kraken Borsası’nda %0,15 oranında düşüşle 6.423,21 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Yazım sırasında ise Bitcoin %1,85 oranında artışla 6.441 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin ticaret aralıkları daraldıkça, rekorlar kırılmaya devam ediyor. CBOE analisti Kevin Davitt konuya yönelik şu yorumu yapıyor:

Sonuç olarak Bitcoin vadeli sözleşmeleri ve genel olarak kripto paralar çok az hızla hareket ediyor. 26 Ekim’de sona eren hafta, yaklaşık bir yıl önce vadeli işlemlerin gerçekleşmesinden bu yana en az volatildi. Ayrıca, Ekim ayında Bitcoin vadeli sözleşmeleri için ortalama haftalık volatilite %6,6 civarındaydı. Bu, başlangıçtan bu yana ortalama %15,65 olan oranın altında.

CBOE Bitcoin vadeli sözleşmeleri volatilite grafiği
CBOE Bitcoin vadeli sözleşmeleri volatilite grafiği

Kevin Davitt’e göre, kripto uzmanları için daha büyük bir hikaye

Davitt, geleneksel varlıklarla Bitcoin arasındaki devam eden uzaklaşmanın endüstri izleyicileri için daha büyük bir hikaye olduğunu vurguluyor. CBOE analisti Kevin Davitt konuya yönelik şunları söylüyor:

Yükselen kripto para birimi volatilitesi, yükselen küresel sermaye volatilite zeminine karşı daha da ilginç.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin