TokenPay banka satın aldı: Bu durum Verge ve Litecoin’in benimsenmesini ve fiyatlarını artırabilir
TokenPay banka satın aldı: Bu durum Verge ve Litecoin’in benimsenmesini ve fiyatlarını artırabilir

TokenPay banka satın aldı: Bu durum Verge ve Litecoin için neden önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün gece geç saatlerde, Alman bankası WEG Bank AG’yi satın alan TokenPay’ın haberlerini gördük. Kitlesel fonlamaya büyük katkı sağlayan TokenPay, Almanya’daki bir Münih merkezli WEG Bank AG’de hisse alarak Pornhub ve Verge (XVG) ile cezbedici bir şekilde partnerlik aşamasına geldi. TokenPay’a göre anlaşma resmen bitti, hisseler transfer edildi. Peki TokenPay banka satın aldı: Bu durum Verge ve Litecoin için neden önemli?

Verge ve Litecoin gelecekte anlaşmaya dahil olabilir

Aynı zamanda, Blockchain firmasına, yönetim kurulu onayı şartı ile bankanın %80,1’den daha fazla satın alma opsiyonunu verildi. TokenPay’a göre, devralım %10’luk hisse senetlerini, alışılagelmiş yasal onayını beklemeksizin, bankaların %80’ini kapmak için potansiyel olarak hesaplıyor.  Bu anlaşma küçük bir satın alma olarak başlamış gibi görünüyor ama sonunda WEG Bank AG için tam bir revizyona yol açabilir.

https://twitter.com/tokenpay/status/994305811143954432

Söylentiler şu anda bu anlaşmanın bir parçası olarak Verge ve Litecoin’in gelecekte anlaşma içine çekilebileceğini gösteriyor. Bu, TokenPay’ın özel düzenlemeler tarafından onaylanması gerektiğinden, paylarını arttırmak için izleyebileceği bir stratejiye kesinlikle uygun.

Neden Verge ve Litecoin?

Öncelikle, TokenPay’ın, Verge’nin PornHub kitle fonlaması kampanyası sırasında büyük bir yatırımcı olarak hareket ettiği göz önüne alındığında, TokenPay’ın Verge ile bir ilişkisi olduğunu biliyoruz. Dahası, Litecoin’in kurucusu olan Charlie Lee’nin de TokenPay ile ilişkisi olduğunu biliyoruz. Zaten Verge ile yapılan görüşmeler ortaya çıktıktan sonra, Litecoin ve TokenPay CEO’ları muhtemel ortaklık görüşmelerini yaptıklarını doğruladılar.

Charlie Lee ve TokenPay CEO’su Derek Capo, TokenPay’ın Verge ile ortaklık kurduğunu aynı zamanda TokenPay’ın Almanya’da bir banka satın aldığını ve bankacılık çözümlerinde Verge’yi kullanacağını söyledi. TokenPay’ın bankacılık çözümü için Verge ile bir ortaklığı var. Kripto paralar ile daha fazla ortaklık yapmak önemli.

TokenPay banka satın aldı: Bu durum Verge ve Litecoin’in benimsenmesini ve fiyatlarını artırabilir

Tamam, şu anda bu oldukça belirsiz görünüyor, ancak zaten mevcut olan bağlantılarda, bu tür spekülasyonların ortaya çıkmasını beklemeliyiz. Gerçek hayattaki bir Alman bankasının sahibi olan TokenPay ile Verge ve Litecoin arasındaki bir ortaklık, ilgili para birimleri için gerçekten büyük şeyler anlamına gelebilir. Bu durum her iki kripto paranında benimsenmesini artırarak fiyatlarada olumlu yansıyabilir.

Verge ve Litecoin’in bu ortaklığa katılımını görmeden önce bazı gelişmeleri izlememiz gerekiyor. Bu anlaşma ile TokenPay, Litecoin ve Verge’yi Almanya’da Bankacılık sistemine dahil edebilir. Hatta Litecoin ve Verge kripto paralarını bankacılık sistemine dahil ettikten sonra debit kart ve banka ürünlerine eklemeyi düşündükleri de belirtilmekte. Açıkçası TokenPay satın alma işlemi onaylandı, ileriye doğru giderken TokenPay tarafından taşınan %80’lik bir pay görebilecek. Bu toplam %90’lık payın nasıl kullanılacağı şimdi tartışmaya açık görünüyor. WEG Bank AG, gerçekten ilginç olan bir şeyin parçası olmak üzere olabilir.  Bu gelişmeler istenildiği gibi olursa, şirketin gizli ortağı olan Litecoin ve Verge, Almanya merkezli bankada daha fazla pay sahibi olmak için Blockchain firmasıyla çalışacak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin