MoneyGram’dan XRP ile ilgili şüpheleri gideren açıklama!
Ripple ve MoneyGram haberlerine fake etiketi!

MoneyGram Ripple entegrasyonu XRP fiyatlarını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta, uluslararası para transfer şirketi MoneyGram, tam finansal detayların tartışılması da dahil olmak üzere üç aylık sonuçlarını açıkladı. MoneyGram ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Çünkü MoneyGram Ripple için önemli bir gelişme. MoneyGram, Ripple’ın hizmetlerini birleştiriyor. Peki MoneyGram Ripple entegrasyonu XRP fiyatlarını nasıl etkileyecek?

MoneyGram Ripple ile neden işbirliği yapmasın?

Elbette, XRP’nin MoneyGram’ın hizmetlerine henüz para transferi seçeneği olarak eklendiğini göremiyoruz. Ancak sonunda, bu entegrasyonun gerçekleşeceğine inanıyoruz. Şimdilik, Ripple’in hizmetlerinin test edilmesinden ve MoneyGram’ın sınır ötesi transferleri kolaylaştırmasında büyük bir fark yaratmak için kullanıldığından eminiz. Ripple, bu transferleri her zamankinden daha ucuz ve hızlı hale getirme kapasitesine sahip. Bu yüzden, MoneyGram Ripple ile neden işbirliği yapmasın?

Unutmayın, Walmart da MoneyGram ile kendi para transfer sistemini başlatmak için MoneyGram servisini kullanarak ilerleme kaydetti. Öyle görünüyor ki, Ripple ve Walmart henüz bir araya gelmiyor, ama gelecekte neler olabileceğini kim bilir.

Ripple MoneyGram’ın gelecek planlarına katkı sağlayabilecek potansiyelde

MoneyGram CEO’su konuya yönelik şunları söyledi:

2018, MoneyGram için bir yatırım yılı olacak ve hızlı değişen bir ortamda rekabet edebilmek için şirkete yatırım yapmaya ve yeniden konumlandırmaya devam edeceğiz. Dijital varlıklara yatırımlarımızı arttırıyoruz, dijital olarak etkinleştirilmiş müşteri odaklı bir organizasyona geçişimizi hızlandırıyoruz. Aynı zamanda, uyum odaklılığımız gelecekteki başarımızı destekleyecek. Yolsuzluk ve risk, küresel olarak artmakta ve müşterilerimize en iyi deneyimi ve en yüksek koruma standartlarını sağlamak için süreçlerimizi ve sistemlerimizi geliştiriyoruz.

Bu cesur açıklama, MoneyGram’ın artık dijital varlıklarla ilişkilerini geliştirmeye yönelik bir taahhüdüne sahip olduğunu vurgulamakta. Güvenlik ve dolandırıcılığın önlenmesine odaklanarak, Ripple’in hizmetlerinin doğrudan bu bakış açısına ve gelecekteki plana uygun olduğunu iddia edebilirsiniz.

Ripple için bu gelişmeler ne anlama geliyor?

MoneyGram tarafından hazırlanan bu rapor çok umut verici. Ripple’dan henüz resmi bir açıklama gelmesede ve bunun MoneyGram’ın hizmetlerine bir XRP entegrasyonunun başlangıcı olduğunu garanti edemesek de, MoneyGram’ın dijital bir geleceğe yöneldiğini söyleyebiliriz.

Ripple’ın hizmetleri büyüdükçe, Ripple ağı büyür ve sonunda XRP bu durumda faydalanır. Bu durum onların ideal dünyasında kullanılmak üzere, Ripple’ın para birimi olan XRP’nin benimsenmesini sağlar. MoneyGram’ın, uluslararası para transferinde XRP entegrasyonunu gerçekleştirmesi XRP’nin benimsenmesini yaygınlaştıracak dolayısıyla fiyatları arttıracak. Şimdilik yatırımcılar için MoneyGram’ın açıklamalarını beklemekten başka bir yol görünmüyor. Umarım yakında bu olaya dair daha fazla duyuru görürüz. Ripple’ın bu gelişme sonrasındaki fiyat hareketlerini izlemek ilginç olacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin