Bu token, MATIC'i devirerek balinaların gözdesi oldu!

Bu token, MATIC’i devirerek balinaların gözdesi oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Graph (GRT), Polygon’u (MATIC) devirerek son 24 saat içinde en büyük 1000 Ethereum (ETH) balinası tarafından en çok işlem gören token oldu. GRT Coin ayrıca en büyük ETH cüzdanları tarafından satın alınan ilk 10 kripto para listesine girdi. Kripto para dokuzuncu sırada duruyor.

ETH balinaları tarafından en çok işlem gören kripto para Graph

En büyük 1.000 Ethereum cüzdanı ortalama 143,66 milyon dolar değerinde varlık tutuyor. Bu cüzdanlar, yaklaşık 40.453 ETH, 38 token ve 1 NFT barındırıyor.

En büyük ETH balinaları, son 24 saat içinde için kripto paraya ilgi gösterdi ve onu en çok kullanılan üçüncü sözleşme yaptı. Bununla birlikte, USDC ve Ethereum sırasıyla Birinci ve İkinci pozisyonlarla listenin başında yer alıyor.

UNI coin, ETH balinaları tarafından en yaygın tutulan token iken, FTX coin hala dolar değerine göre tutulan en büyük tokendir. En büyük cüzdanlar, 1,5 milyar doların üzerinde FTX tokenine sahiptir. FTX, kripto paraların geri kalanı arasında toplamın %19’undan fazlasını oluşturuyor.

Graph (GRT) Coin yeni duyurular yayınladı

Son zamanlarda, GRAPH, Subgraph, NFT kullanım durumları ve daha fazlasıyla ilgili bazı duyuruları yayınladı.

Graph, verilerin alınması ve yönetilmesinin geleceğine odaklanan bir projedir. Ethereum sanal makinesi için destek eklemeyi planlarken şu anda Ethereum’da barındırılmaktadır.

Büyüyen Subgraph listesi, yatırımcıların dikkatlerini GRT’ye yöneltmesinin ana nedeni olarak açıklanabilir. Subgraph, popüler merkezi olmayan uygulamalar ve blok zinciri protokolleri için ağ tarafından sunulan açık uygulama programlama arayüzleridir (API’ler). Herkes tarafından oluşturulabilecek ve verilere kolayca erişilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Son zamanlarda, topluluk liderliğindeki bir oyun stüdyosu olan NiftyLeague için oyun alt grafiğinin taşınması gibi bireysel projeler için Subgraphs başlatıldı. Daha önce Subgraphs, Juicebox Protocol ve AssangeDAO ile entegre edilmişti.

Graph token, 24 saatlik 124.281.861 dolar değerinde işlem hacmi ile yaklaşık 0.351883 dolarlık birim fiyatıyla işlem görüyor. GRT, son 24 saatte %0.19 düştü. Coinmarketcap’a göre Graph, 1,6 milyar doları aşan toplam piyasa değeri ile 56. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin