Todd Gordon: “Bitcoin’den yüzde 30 zarar etsem bu büyük bir sorun değil.”
Todd Gordon: “Bitcoin’den yüzde 30 zarar etsem bu büyük bir sorun değil.”

Todd Gordon: “Bitcoin yıl sonunda 10 bin doları görecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TradingAnalysis.com’un kurucusu olan Todd Gordon 22 Haziran’da katıldığı bir programda Bitcoin fiyatında önce ciddi bir düşüş görüleceğini belirtti. Gordon daha sonra 2019 yılında ise Bitcoin fiyatının 10 bin doların üstünü göreceğini vurguluyor.

Todd Gordon: “Bitcoin’den yüzde 30 zarar etsem bu büyük bir sorun değil.”

Gordon Bitcoin’in öncelikle 5 bin dolar seviyesine gerileyeceğini, bunun sonucunda önemli piyasa volatilitesini gerekçe göstererek bu yılın sonunda ise 10 bin dolar düzeyine ulaşacağını iddia ediyor. Gordon’a bu tahminlerinin dayanağı sorulduğunda ise Gordon piyasanın iyi durumda olduğunu ve Bitcoin’in rekor seviyelerinden şu anki seviyelerine gerilemiş olmasının önemli olmadığını belirterek cevap veriyor.

Analist, Bitcoin’in şu anki yüksek düşük aralığının ortalama yüzde 17 olduğunu, bu oranın da Bitcoin’in şimdiye kadar gördüğü en düşük seviyelerden olduğunu söylüyor. Gordon, bu oranın yüzde 20’leri, 30’ları, hatta 40’ları gördüğünü belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’den yüzde 30 zarar etsem bu büyük bir sorun değil. Bunu iki haftada kapatabilirim.

Gordon’ın sitesi piyasa analizleri ve ticaret stratejileri veriyor

Gordon, kripto para piyasasındaki teknik gelişmelerin piyasayı önemli ölçüde etkilediğini ve teknik ve piyasa duyarlılığını hesaba katarak, yakın gelecekte belirli zararların telafi edilmesinin mümkün olduğunu savunuyor.

Gordon’ın sitesi piyasa analizleri ve ticaret stratejileri veriyor. Gordon ayrıca ham petrol gibi emtialar da dahil olmak üzere diğer pazarlar hakkında tahminlerde bulunuyor. Analist, ham petrol fiyatının 41 dolar olduğu Kasım 2015 dönemlerinde fiyatın neredeyse yüzde 50 düşüş yaşayıp 26 dolar düzeylerine gerileyeceğini öngördü. Bir sonraki yılın Şubat ayında ham petrol 26,05 dolardan işlem görüyordu.

Spencer Bogart: “Bitcoin yıl sonunda en az 10 bin dolar seviyesini vuracak.”

Haziran ayında hisse senedi analiz şirketlerinden olan Trefis, Bitcoin’in yıl sonunda 12.500 dolar seviyesini göreceğini tahmin etti. Trefis Bitcoin fiyatı hakkındaki tahmininin arz-talep denklemine dayandığı belirtiliyor. Geçtiğimiz ay Wall Street analistlerinden olan Spencer Bogart ise Bitcoin’in yıl sonunda en az 10 bin dolar seviyesini vuracağını iddia etti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin