Toast Cüzdan her zaman ücretsiz olacak
Toast Cüzdan her zaman ücretsiz olacak

Toast Cüzdan Ripple (XRP) için tam bir destek hattı ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toast Cüzdan kısa süre önce Ripple (XRP) için tam bir destek hattı ekledi. Güncelleştirme şu anda Windows, Linux, Mac, iOS, Android ve uygulamanın tarayıcı değişkenleri için geçerli. Bu şekilde Ripple’ın XRP Ledger’ı Toast Cüzdan’ının desteğini almış oldu.

Ripple’ın XRP Ledger’ı Toast Cüzdan’ının desteğini aldı

Güncelleme ayrıca, Ripple’ın ağında kendi düğümlerini oluşturan Toast Cüzdan’ından haberler de içeriyor. Bu, platformun düzgün çalışmasına izin veriyor. Trustlines, XRP Ledger’ındaki iki adres arasındaki bağlantılardır. Bunlar, ağ geçidi için borç yükümlülüklerini tutma konusunda açık bir isteklilik ifadesini temsil eder. Ağdaki yabancıların kredi hatlarını açmasına ve güvene dayalı ödeme yapmasına izin verebilir.

XRP Ledger’ındaki bir güven hattını açmak ve açık tutmak için 5 XRP gerekir. Denge 0’ın üzerinde ise bir Trustline hattı kapatılamaz. Kişinin güvenmediği bir kuruluşla bir Trustline hattı açmaması gerektiğini belirtmek önemli. Trustlines, kullanıcıların işlemi denetlemek için üçüncü, merkezi bir tarafa ihtiyaç duymadan kredi kurmasına izin verdikleri için önemli. Kredi limitleri sunucunun kendisi tarafından denetlenir, ancak sadece katılan tarafların belirlediği sınırlara göre denetlenir.

Toast Cüzdan her zaman ücretsiz olacak

XRP Ledger, kullanıcıların cüzdan adreslerini etkinleştirebilmesi için, cüzdan sahiplerinin en az 20 XRP tutmasını gerektirir. Bu, Consensus protokolünde istenmeyen postaları önlemektir. Toast Cüzdan, cüzdanı kullanmak için herhangi bir ücret talep etmez ve web sitesi cüzdanın her zaman ücretsiz olacağını belirtiyor. Cüzdan, parola kaybı durumunda bir kurtarma deyimi ile bir PIN ve bir parola ile korunmaktadır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin