4 haziran Bitcoin fiyatı
Yükseliş mi yoksa hızlı bir geri çekilme mi olacak?

4 Haziran Bitcoin fiyat görünümü: Yükseliş mi yoksa hızlı bir geri çekilme mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Haziran Bitcoin fiyat görünümü ile ilgili önemli noktaları aşağıda şu şekilde listeledik:

  • Bitcoin fiyatı son düşüş trend çizgisini kırarak, trendin tersine döndüğüne dair sinyaller vermektedir
  • Fiyatın son formasyonu, yükselen bir takoz formasyonu oluşturduğunu görüyoruz. Buna göre fiyatta bir dalgalanma muhtemel gözüküyor.
  • Fiyatın aşağı doğru kırılması, geçilmiş olan trend çizgisine geri çekilmeye yol açabilirken, bir yukarı yönlü hareket daha dik bir yükselişe yol açabilir.
  • Bitcoin düşüş eğilimini tersine çevirdiği ile ilgili sinyaller vermeye devam ediyor. Ancak bunun teyidi için takoz formasyonun sonuçlanması beklenmelidir

4 Haziran Bitcoin teknik gösterge Sinyalleri

Saatlik grafikte 100 basit hareketli ortalamanın trendin yukarı yönlü teyidi gösterir nitelikte 200 SMA’nın üstünde seyrettiğini görüyoruz. Geri dönüşün bu şekilde devam etmesi beklenmektedir. Aksi bir durumda trend dönüşü için hareketli ortalamaların pozisyonları kontrol edilebilir.

Bitcoin fiyatı, yükselen bir takoz formasyonunu destek testi için oluşan fiyat hareketleri oluşturduğunu görüyoruz. Bunun altında bir kırılma, grafik oluşumu ile aynı yükseklikte bir düşüşe yol açabilirken, direnç seviyesinin geçilmesi daha hızlı bir yükselişe yol açabilir.

Ancak RSI’nın satış baskısından bir dönüş göstergesi olarak daha yavaş döndüğünü görüyoruz. Stokastik osilatör ise satıcı baskısının piyasa hala var olduğunu gösteriyor. Böylece kırılan düşüş trendinin yeniden test edilmesini sağlayabileceğini işaret ediyor. Destek noktasına tutunma durumunda ise piyasada alıcıların sayısı artabilir ve uzun soluklu bir tırmanış görebiliriz.

Piyasa gelişmeleri

İtalya’da yaşanan siyasi sıkıntıların çözümüne bağlı olarak risk almanın başlamasıyla birlikte yukarı yönlü bir kırılma yaşanırken, ticaret hacmindeki dolar zayıflığı da bu hareketi teyit etti.

ABD tarafı ile ilgili bu hafta önemli haberler bulunmuyor. Ayrıca döviz çiftlerinin, tarım dışı istihdam verileri ile iyice düşmesi dikkat çekiyor. Bu, dolar için iştahın zayıf olduğunu ve Bitcoin gibi kripto-paraların avantaj sağlaması için iyi bir şans olduğunu göstermektedir.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin