TMX Group kripto para aracılık hizmeti
TMX Group kripto para aracılık hizmeti başlatıyor

TMX Group kripto para aracılık hizmeti başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TMX Group kripto aracılık hizmeti başlatıyor. Kanadalı borsa operatörü TMX Group’un iştiraki Shorcan Digital Currency Network’ün (Shorcan DCN), kripto para aracılık hizmeti başlatmak ve global veri ürünleri oluşturmak için için Paycase Financial ile bir anlaşma imzaladığını açıkladı.

TMX Group kripto para aracılık hizmetine, 2018 yılının ikinci çeyreğinde başlayacak

TMX Group, en iyi Toronto Menkul Kıymetler Borsası (TSX) işletmecisi olarak bilinir. Paycase Financial ise, Toronto merkezli bir merkezi olmayan finansal hizmetler sağlayıcısıdır. Yeni girişimin 2018’in ikinci çeyreğinde başlaması planlanıyor. Bu girişim ile Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) üzerine odaklanan bir kripto para birimi aracılık platformu kurulacak.

BMO Financial Group, Shorcan DCN’ye bankacılık hizmetleri sağlamayı kabul etti

Bu ortaklıkla Shorcan DCN, Kanada pazarlarındaki finansal hizmetler konusundaki uzmanlığını Paycase’nin şifreleme veri toplama platformu ile birleştirmeyi amaçlamakta. Ayrıca, BMO Financial Group, ödeme ve ödeme altyapısının bir parçası olarak Shorcan DCN’ye bankacılık hizmetleri sağlamayı kabul etti. Shorcan Başkanı Peter Conroy ortaklık hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti:

Yenilikçi ve girişimci bir ruha sahip bir endüstri lideri olan Paycase ile bu anlaşmaya katılmaktan heyecan duyuyoruz. Shorcan DCN’yi kalıcı bir başarıya dönüştürmek için çaba göstereceğimiz önümüzdeki günlerde gerekli işbirlikli çalışmaları hayata geçirmeyi umuyoruz.

Kanada’daki bazı finans kurumları kripto paralar konusunda hala kuşkulu

TMX Group’ta Kurumsal İnovasyon ve Ürün Geliştirme Genel Müdürü olan John Lee konuya yönelik şunları söyledi:

Yeni teknolojiler küresel finans sektörünü yeniden şekillendirmeye devam ederken, geleneksel ve geleneksel olmayan pazarlardaki müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için işimizi geliştirmenin yeni yollarını keşfetmeye devam ediyoruz.

Kanada’daki bazı finans kurumları kripto paralar konusunda hala kuşkulu. Geçtiğimiz ay, Toronto Dominion (TD) Bankası, banka tarafından verilen kredi kartları ile müşterilerin kripto satın almasını yasakladı. TD’nin bir temsilcisi, yasağın müşterileri “banka kadar” korumak için tasarlandığını belirtiyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin