Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor
Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor

Artık tiyatro salonlarında kripto para birimi kabul edilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük tiyatro zinciri olan Major Cineplex, şimdi kripto para birimi kabul etmek için bir ödeme platformu oluşturuyor.

Major Cineplex kripto para birimi kabul edecek!

Kripto paraların popülaritesinin artması, paranın insanların rahatlığı için günlük hayata uyarlanmasının yaratıcı yollarını ortaya çıkardı. Sonuç olarak kripto paralar günlük hayatta kullanabileceğimiz şekilde yaygınlaşıyor. Taylandlılar şimdi kripto paraları eğlence sektöründe kullanabilecek.

Major Cineplex, Tayland genelinde 143 tiyatroya sahip en büyük sinema tiyatrosu. Rapidzpay ile birlikte inşa edilen bu sistem, çeşitli tiyatrolarda Bitcoin kullanarak sinema bileti ve içecek satın almak için kullanılabilir.

Major Cineplex, Rapidzpay uygulaması aracılığıyla Bitcoin kabul ediyor

Rapidz satış noktası sistemi, maksimum esneklik ve güvenliğe izin vermek için fiat ve aynı zamanda kripto para ödemelerini kabul edecek şekilde tasarlandı. Rapidzpay satış sistemi aracılığıyla kripto paranın ne şekilde kabul edileceğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Rapidzpay uygulamasında Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin zaten kabul ediliyor dolayısıyla bunların büyük Cineplex tiyatrolarında da kabul edilmesi muhtemel.

Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu şu anda BTC, ETH, BCH, ETC, LTC, XRP ve XLM’nin düzenlenmiş ticaretine izin veriyor. Major Cineplex’in pazarlama direktörüne göre, Major Cineplex tarafından belirlenen hedef, nakitsiz bir ekosistem yaratmak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin