ripple 31 temmuz
Ripple 31 Temmuz fiyat görünümü: XRP kritik seviyeyi test ediyor

Ripple 31 Temmuz fiyat görünümü: XRP kritik seviyeyi test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 31 Temmuz fiyatına yön verebilecek önemli gelişmeleri şu şekilde sıraladık:

  • XRP fiyatı dün itibarıyla yeni bir düşüş dalgasının etkisine girdi
  • XRP için psikolojik pivot seviyesi 45 sent aşağı yönlü kırıldı.
  • Ripple fiyatı şu an en kritik direnç seviyesi olan 0,4360 dolar seviyesini test ediyor.

Ripple fiyatı dolar karşısında 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık yüzde 3’lük düşüş gösterirken, Bitcoin karşısında da yüzde 1,57 düşüş yaşıyor.

Ripple 31 Temmuz fiyat hareketleri

Dün karışık bir görünüm sergileyen Ripple, satıcıların daha baskın olması ile yeni bir düşüş trendine başladı. Bu süreç içerisinde tepki alımlarının zayıf kalması fiyatın uzun vadeli destek seviyesi olan 0,4360 doların altına sarkmasına neden oluyor.

Ana destek seviyesinin kırılması ise XRP fiyatını, zamanının en düşük fiyatlarına kadar gerilemesi gibi bir riski içeriyor. Zira Ripple Kasım 2017’deki büyük sıçramadan sonra bu seviyelerin altına daha önce hiç gerilememişti. Bundan dolayı 0,43 dolar seviyeler oldukça önemli.

Ayrıca önemli teknik göstergelerden RSI 30 seviyesinde bulunup negatif görünümü desteklerken, Stokastik osilatörü de satıcıların baskısını gösterir derecede hızlı bir şekilde aşağı doğru iniyor. Ayrıca trend gücünü gösteren CCI düşüş yönlü trendin güçlü olduğunu gösterir şekilde hareket ediyor.

Ripple 31 Temmuz önemli destek ve direnç seviyelerini ise şu şekilde belirledik:

3. direnç 0,4674
2.direnç 0,4591
1.direnç 0,4539
Pivot   0,4455
1.destek 0,4372
2. destek 0,4320
3.destek 0,4236

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin