Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin
Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin

Tim Draper tahminini yeniliyor: “İnanın, bu olacak! Bitcoin 2022 yılında 250.000 dolara ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Risk sermayesi yatırımcısı Tim Draper, Bitcoin (BTC) fiyatının 2022’ye kadar 250.000 dolara ulaşacağı tahminini doğruladı.

Tim Draper: “Bitcoin Starbucks kahvesini satın almak için kullanılabilecek.”

Draper başlangıçta BTC fiyatının bu yılın Nisan ayında 250.000 dolara çıkacağını tahmin etti. Draper konuya yönelik şunları söyledi:

İnanın, bu olacak! Çıldırdığımı düşünecekler ama buna inanacaklar, harika olacak!

Draper’a Web Summit toplantısında Bitcoin tahmini sorulduğunda, BTC fiyatının dört yıllık bir süre içinde 250.000 dolara ulaşacağını belirterek Draper şunları söyledi:

Evet yaklaşık yüzde beş pazar payını 250.000 dolara çıkarmak için konuşuyoruz. Bu zor gibi görünüyor ama olacak. Bitcoin’in Starbucks kahvesini satın almak için kullanılabileceği ve dünyanın her yerinde kabul gördüğünü görmek istiyorum. Bu olacak Bitcoin düya para birimi olacak.

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılına kadar 250.000 dolar olacak!”

“Küresel olarak kabul görecek bir anonim para birimine ihtiyaç var.”

Draper ayrıca, fiat para birimleri ya da “siyasi para birimlerine” olan ihtiyacı da sorguladı. Draper’ın görüşüne göre, fiat paralar bankalar ve hükumetler tarafından yönlendiriliyor dolayısıyla küresel olarak kabul görecek bir anonim para birimine ihtiyaç var. Bu sayede paranın kontrolü insanlarda olacak.

GovTech Pioneers’ın Mayıs ayında yaptığı konferansta konuşan Draper, akıllı istihbaratlardan yapay zeka (AI) ile birlikte kullanılan Blockchain’in devletlerin rolünü ve sorumluluklarını büyük ölçüde değiştireceği bir gelecek vizyonunu sundu.

“Piyasadaki düşüş, dijital paraları yeni varlık sınıfı olarak benimsemeyen kişilerden kaynaklanıyor.”

Draper konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, akıllı sözleşmeler ve yapay zeka ile  Blockchain’i birleştirirsek, mükemmel bir bürokrasi oluşturabiliriz.

Eylül ayında, Draper yapılan toplam kripto para piyasası değerinin önümüzdeki 15 yıl içinde 80 trilyon dolara ulaşacağını söyleyerek başka bir boğa tahminine daha imza attı. Draper, önceki aylarda kripto para piyasasındaki mevcut düşüş trendini dijital para birimini yeni varlık sınıfı olarak benimsemeyen kişilerden kaynaklandığını belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin