''Kripto para satın almak toplumsal değişime destekle eşdeğer.”
''Kripto para satın almak toplumsal değişime destekle eşdeğer.”

Tim Draper: ”Kripto para satın almak toplumsal değişime destekle eşdeğer.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaliforniyalı ünlü girişim sermayesi yatırımcısı Tim Draper, dünyayı bildiğimiz şekilde değiştirmeye giden yolda yürüyerek süper kahramanlara ilham vermek istediğini söyledi. Ayrıca Tim Draper’a göre bir kripto para satın almak toplumsal dönüşüm için bir kickstarter’a bağış yapmakla aynı şey.

Tim Draper Blockchain’in dünyadaki toplumun her yönünü değiştireceğine inanıyor

Tim Draper Blockchain’in, insanların daha önce yapamadığı şeyleri yapmasına izin veren yeni uygulamalar ekledikçe, dünyadaki toplumun her yönünü değiştireceğine inanıyor. Buna bir örnek de Blockchain teknolojisinin, dünyanın en büyük endüstrisi olan hükumet hizmetlerinde en çok kullanılacağını gösteriyor.

ABD’de ya da dünyanın herhangi bir yerinde bir devlet kurumu ile iş yapmak zorunda kalan herkes, devletlerin en iyi ihtimalle yavaş olduğunu ve en kötü ihtimalle bozuk olduğunu bilir. İnsanoğlunun bildiği herhangi bir endüstriden bile daha yüksek maliyetine sahip. Ayrıca, en iyi insanın sinirlerini bozan ve en kötü insanda şiddete neden olan bir hizmet sunuyor. Tim Draper, Blockchain’in sanal bir hükümet katmanı yaparak buna yardımcı olabileceğine inanıyor ve şöyle diyor:

Bu, hükumetlerin bizim için rekabet etmeleri gereken alanlar, hizmetlerinin artması, iyileştirilmesi ve maliyetlerin azalması için başlangıç ​​noktası olabilir. Böylece, vergilerin düşmesine, eğitim ve sağlık gibi şeylerin iyileştirilmesine neden olacak.

”Kripto para satın almak toplumsal değişime destekle eşdeğer.”

Blockchain verileri her bireye bağlayacaklar ve bu da birçok hükumet kuruluşunun işlerini daha iyi yapmasına yardımcı olacak, çünkü veriler daha iyi olacak. Ancak bazı türler, şu anda bu teknolojinin tam olarak benimsenmesini anlayamıyorlar ve bu nedenle hükumetler için uygulamanın mümkün olabileceğinden biraz daha fazla zaman almasına sebep oluyorlar.

Tim, bu teknolojinin dünya çapında tam katılımını ana caydırıcı olarak görüyor ve düzenleyicilerin (genellikle 70’lerden 80’lere kadar) bu yeni teknolojinin bize getireceği ve statüde kalmasını istediği geleceği ön göremeyeceğine inanıyor. İlk başladığında internet gibi düzenleyiciler de hayatımıza girmekte zorlandı. Daha sonra milyonlarca insanın interneti özgürce kullandı ve bu özgürlüğün yarattığı teknolojilerle hayatlarımızı daha iyi hale geldi. Böylece Bay Draper, bu teknolojiyi hayata geçirene kadar sürdürmeye devam edecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin