Ticaret devi eToro’dan yepyeni pasif gelir kaynağı: GoodDollar
Ticaret devi eToro’dan yepyeni pasif gelir kaynağı: GoodDollar

Ticaret devi eToro’dan yepyeni pasif gelir kaynağı: GoodDollar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler çevrim içi hisse senedi ve kripto para birimi CFD ticaret platformu eToro, Blockchain tabanlı evrensel temel gelir (UBI) platformunu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Dev platform GoodDollar adı verilen projeyle merkezsiz finans (DeFi) oyununa giren en yeni ticaret firması oldu.

eToro tarafından çıkarılan GoodDollar nedir?

Yeni girişim, platformdaki kullanıcılara bir tür pasif gelir akışı olarak G$ olarak bilinen yeni oluşturulmuş bir stabilcoin dağıtmak için popüler yield farming trendinden yararlanıyor. Şimdilik, her GoodDollar (G$) DAI stablecoin tarafından destekleniyor. Facebook’un yakında çıkacak Libra kripto para birimine benzer şekilde karma bir kripto para sepetiyle sonunda G$’ı destekleme planları olduğu biliniyor.

GoodDollar, fonlarını Compound gibi yield farming platformlarına kilitleyen kişiler tarafından finanse edilmektedir. Getirinin büyük bir kısmı mudiye iade edilirken, geri kalanı her gün kullanıcılara dağıtılan G$ için teminat olarak kullanılacak. Projenin kendisi, doğrudan eToro’nun bağışlarıyla finanse edilen, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş.

Şimdiye dek 180 bin G$ talebi geldi

Şu ana dek 382 benzersiz kullanıcı uygulamayı kullandı ve son iki hafta içinde 180.000 G$’dan fazla talepte bulundu. Bunun büyük bir kısmı Güney Amerika, Amerika Birleşik Devletleri, Ukrayna, İtalya ve Arjantin’deki kullanıcılara dağıtıldı.

G$ talep etmek için kullanıcıların GoodDollar platformu üzerinden bir cüzdana kaydolmaları gerekiyor. Platform şu anda bir web uygulaması olarak mevcut ancak daha sonraki bir tarihte App Store ve Google Play Store’da kullanıma sulunacak. Uygulamanın botlar veya çoklu hesap uzmanları tarafından kullanılmadığından emin olmak için kullanıcılardan kimliklerini doğrulamak için düzenli olarak kendilerinin kısa bir videosunu göndermeleri istenecek.

Bu arada Avrupa merkezli bir kripto para borsası hack saldırısıyla sarsıldı. Detaylar burada.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin