THORChain yükselişi sürerken Launchpad XYZ yeni fırsatlar sunuyor!
THORChain yükselişi sürerken Launchpad XYZ yeni fırsatlar sunuyor!

THORChain yükselişi sürerken Launchpad XYZ yeni fırsatlar sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi kripto para birimleri düzeltme aşamasındayken THORChain (RUNE) fiyatı genel piyasa eğiliminden ayrıldı. THORChain fiyatı son 24 saat içinde en iyi performans gösteren token olarak yerini aldı, çünkü coin yüzde 15’in üzerinde değer kazandı ve geçen hafta yaklaşık yüzde 28 değer kazandı. Token, 8 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviye olan 2,86 dolara yükseldi. Ayrıca bu yılın en düşük seviyesinden yüzde 290 oranında değer kazandı.

THORChain ağ etkinliği

THORChain platformundaki son gelişmeler token fiyatını önemli ölçüde etkiledi. THORChain, Cosmos ekosistemindeki en büyük oyunculardan biridir. Bitcoin, Ethereum ve Avalanche gibi popüler kripto para birimlerinde yerel varlık yerleşimini kolaylaştırır.

Elde edilen veriler, USDT, USDC ve ATOM gibi çoğu kripto paranın ekosistemdeki tek taraflı getirisinin yüzde 15’in üzerinde olduğunu gösteriyor.

Bunun yanı sıra THORChain ağı Ekim ayında rekor kırdı ve 3 milyar doların üzerinde zincir içi işlem gerçekleştirdi. Bu durum varlığa olan yatırımcı duyarlılığının artığına işaret ediyor.

https://twitter.com/THORmaximalist/status/1719023020499419570

THORChain fiyat tahmini

Thorchain price

Kripto piyasasındaki son yükseliş RUNE fiyatının ekstra bir artış yaşamasını sağladı. Token, kritik direnç seviyelerine daha kolay yaklaştı ve olası bir kırılımın sinyalini verdi. Günlük grafik, RUNE kripto fiyatının son birkaç ayda güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Token özellikle 1,966 dolarlık direnç seviyesini kırdı ve 2 dolarlık psikolojik bariyerin üzerine çıktı. Varlığın 2 dolar seviyesinin üzerine çıkması çok önemliydi çünkü bu nokta Şubat ayından beri güçlü direnç görevi görüyor.

Ayrıca teknik göstergeler de olumlu bir görünüme işaret ediyor. Token, 50 günlük ve 100 günlük Üstel Hareketli Ortalamaların üzerine çıktı. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım seviyesine taşındı. Benzer şekilde Stokastik Osilatör de bu aşırı alım noktasına doğru hareket etti.

Bununla birlikte boğalar ivme kazanmaya devam ederse, varlık 3 dolar seviyesini kırarak 3,30 doları test edebilir. Ayrıca piyasadaki olumlu hissiyat varlığını korursa sıradaki hedef 4 dolar olabilir.

Tersine, piyasadaki olumlu görünüm ortadan kaybolursa ve ayılar hakimiyeti ele geçirirse, 2,41 dolar seviyesi güçlü destek olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca eğilim daha da kötüye giderse 1,96 dolardaki destek test edilebilir.

THORChain (RUNE), son dönemde piyasa trendlerinden ayrılarak önemli bir yükseliş yaşadı. Teknik analiz ve gelişmeler, bu yükselişin devam edebileceğini gösteriyor. Ancak kripto piyasası volatil olduğundan dikkatli olunmalı ve riskler göz önüne alınmalıdır.

Launchpad XYZ yeni bir fırsat mı?

Kripto dünyasındaki son yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken piyasada yeni fırsatlar aranmaya başladı. Web3 dünyasıyla öne çıkan Launchpad XYZ bunlar arasında yer alıyor. Launchpad XYZ ekibi platformda bir yatırımcının ihtiyacı olan her şeyin bulunduğunu söylüyor. Ekibin öncelikli amacı, Web3 dünyasına girmek isteyen yatırımcıların işini kolaylaştırmak. Platformda metaverse ve Oyna-Kazan (P2E) oyunlarına da yer verilecek. Ayrıca platforma kolaylıkla uyum sağlamak isteyen yatırımcılar için bir eğitim departmanı da bulunuyor. Launchpad XYZ token satın almak isteyen yatırımcılar, LPX token ön satış etkinliğine katılabilir.

invezz


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin