featured

Thomas Lee: “Bitcoin’in fiyat hareketi büyük bir boğa sinyali.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global’in kurucu ortağı olan Thomas Lee, lider kripto  para birimi Bitcoin’in yaşadığı son fiyat hareketinin piyasa için büyük bir boğa sinyali olduğuna inanıyor.

Kripto paraların çoğu, Ocak 2018’den beri bir ayı trendinde

17 Temmuz, Bitcoin çok kısa bir sürede önemli bir fiyat artışını gördü. Kripto para birimi bir saat içinde 6.700 dolardan 7.400 dolara çıktı. Hatta bazı borsalarda fiyat 7.500 doları bile geçti. Bitcoin (BTC) geçen ay boyunca 6.000 ile 6.700 dolar arasında işlem görüyordu. Gerçekten de, bazı analistler bu yıl boyunca gördüğümüzden daha büyük bir fiyat düşüşü bekliyorlardı. Birçok uzman, Bitcoin’in bu ani fiyat hareketinin arkasındaki nedeni bulmaya çalışırken Lee, bunun hem teknik göstergeler hem de olumlu haberlerin bir birleşimi olduğunu belirtiyor.

Kripto para birimlerinin çoğu, Ocak 2018’den beri bir ayı trendinde. Bitcoin’in bu fiyat artışı, çoğu kripto para birimi yatırımcıları için çok umut verici görünüyor. Lee, hafta boyunca birçok insanın gerek omuz-baş formasyonu gerekse de Wyckoff olmak üzere teknik analiz hakkında konuştuğunu belirterek teknik analizin daha elverişli olmaya başladığını vurguluyor. Lee, Mastercard’ın Blockchain ile ilgili aldığı son patent gibi haberlerin de fiyatın yukarı doğru çıkmasını sağladığını söylüyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Thomas Lee: “Bitcoin’in güncel fiyat noktası, büyük bir boğa sinyali.”

Lee, kripto para biriminin geleceği için umut vaad eden sözler söyleyen tek isim değil. Hedge fon milyarderi Marc Lasry, Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda 40.000  dolara ulaşabileceğini belirtiyor. Bitcoin’in güncel fiyat noktası, Lee’ye göre büyük bir boğa sinyali. Lee, Bitcoin‘in 200 günlük hareketli ortalamasının yaklaşık yüzde 30 altında işlem gördüğünü belirtiyor. Ayrıca Lee, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu oldukça pozitif bir sinyal.

Bitcoin yazım sırasında, %0,25 oranında düşüşle 7.386 dolardan işlem görüyor. Lider kripto para şu anda, 127 milyar dolarlık bi piyasa değerine sahip.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin