Crescent Crypto CEO’su: “Bitcoin’in çok daha yükseğe çıkmasını bekliyoruz.”
Crescent Crypto CEO’su: “Bitcoin’in çok daha yükseğe çıkmasını bekliyoruz.”

Barry Silbert: “Bitcoin yılın en düşük seviyesini gördü ve geri dönüyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digital Currency Group’tan Barry Silbert, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Bitcoin’in uzun vadeli beklentileri konusunda son derece iyimser görünüyor. Ayrıca Silbert, çok fazla kişinin kripto para sektörüne girmeye başladığını da belirtiyor.

Barry Silbert: “Bitcoin, bir varlık sınıfı olarak hayatta kalacak.”

New York’ta düzenlenen bir konferansta konuşan Silbert, Bitcoin’in yılın en düşük seviyesine ulaştığını belirterek geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük dijital para birimine daha fazla yatırım yaptığını da sözlerine ekledi. Silbert, konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Muhtemelen bu yıl için dip seviyeye ulaştık. Geçen hafta Bitcoin’e biraz para koydum. Bitcoin, bir varlık sınıfı olarak hayatta kalacak. Yüzde 100 eminim, merkezsiz bir para formunda kalıcı olacak.

Silbert’e göre, Bitcoin için üç temel kullanım durumu var

Kripto para sektörünün en çok takip edilen isimlerden biri olan Silbert, Bitcoin için üç temel kullanım durumu bulunduğunu söyledi: Bir banka veya merkezi otorite kullanmadan dünya çapında para taşımak için bir değer deposu olması ve Blockchain için, Bitcoin’in çalıştığı merkezi olmayan defter teknolojisi. Barry Silbert, Digital Currency Group’un kurucusu ve CEO’su. Silbert’in şirketi; Coinbase, Ripple, BitPay ve Circle dahil olmak üzere 30 ülkede Blockchain ve kripto paralarla ilgili 120’den fazla şirkete yatırım yapıyor.

“Kriptonun üstündeki her çeşit varlık sınıfını yeniden inşa edeceğiz.”

Aynı konferansta konuşan Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, Silbert’in görüşlerini savundu. Allaire, Blockchain‘in yeni teknoloji inovasyonlarının temeli olarak hizmet edeceğine inanıyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Bu internetin yeni bir altyapı katmanı ve geleceği. Yalnızca dijital altınla ilgili bir şey değil. Kriptonun üstündeki her çeşit varlık sınıfını yeniden inşa edeceğiz.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin