Thomas Lee testi geçen tek kripto para Bitcoin
Thomas Lee testi geçen tek kripto para Bitcoin

Thomas Lee: “Bitcoin kendisini kanıtladı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’daki bir kripto para kanalı, Fundstrat’ın Araştırma Başkanı Thomas Lee ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportaj, yakın zamanda Bangkok, Tayland’da düzenlenen Hybrid  Bitcoin ve Kripto Para konferansı sırasında gerçekleştirildi. Röportajın içeriğini kripto para birimleri, özellikle de Bitcoin ve piyasa oluşturuyor.

Thomas Lee: “Bulduğumuz durum tam bir korelasyon.”

Nitelikli faktörlerin mevcut piyasa olgunluğu açısından önemi sorulduğunda Thomas Lee, kripto para birimi alanındaki projeleri ölçmek için nitel yöntemlerin kullanılmasının zor olduğunu belirtti. Thomas Lee bu durumun, kripto para birimlerinin hala erken gelişme aşamasında olmasından ve çok sayıda kazanana ve kaybedene sahip olmamasından kaynaklandığını söyledi. Thomas Lee açıklamalarına şunları ekledi:

Örneğin içinde bulduğumuz durum tam bir korelasyon (ilişkili). 50 para biriminin birbirleri arasında çapraz korelasyonu olduğunu gördük. Çoğu zaman, piyasa birbiriyle işlem yapıyor, aynı yönde hareket ettiklerini biliyorsunuz. Ancak, piyasayı sektörleştirerek bir miktar öngörü sağlamayı denedik.

Thomas Lee: “Testi geçen tek kripto para Bitcoin.”

Ardından Fundstrat, tüm bu araştırma raporlarını halkın indirmesi ve görüntülemesi için ücretsiz hale getirdi. Bu, insanların piyasayı takip etmenin yollarını öğrenmelerini sağlamakta. Lee, testi gerçekten geride bırakan tek projenin dokuz yıl boyunca Bitcoin olduğuna inanıyor. Lee, büyük oyuncuların bazılarını referans göstererek şu açıklamayı yaptı:

İnsanlar bazı şeyleri çabucak unutur, Netscape ve Yahoo, Amazon ve Netflix ile aynı yıl kuruldu. Amazon, Netflix, hala daha popülerken, Yahoo ve Netscape aynı başarıyı gösteremedi. Her ikisinin de gözden düşmesi yedi yıldan az sürdü.

“Kripto paralar geleneksel paralarla korelasyona girecek.”

Thomas Lee, Yahoo’nun başarısız olduğunu ve artık baskın olmadığını da ekledi. Son olarak, kripto para piyasasında dokuz yılın geleneksel pazarlarda otuz yıla eşdeğer olduğunu belirtti. Bu nedenle  Lee, Bitcoin’in kazandığına ve kendini kanıtladığına inanmakta. Bitcoin’in borsaya yönelik korelasyonu ile ilgili olarak Thomas Lee, Bitcoin’in ilişkisiz kalması olasılığının yüksek olduğunu söyledi. Ancak geleneksel para birimleri, Lee’ye göre, kripto para birimi alanı ile ilişkilendirilecek. Thomas Lee açıklamalarına şunları ekledi:

Kripto paralar geleneksel paralarla korelasyona girecek, çünkü geleneksel varlıkların menkul kıymetleştirilmesi ya da tokenize edilmesi büyük bir büyüme alanı oluşturacak. Bu yüzden elinizde bir parça Apple, bir parça Microsoft ya da bir parça Oracle olabilir. Bence bu menkul kıymetler açık bir şekilde kamu piyasaları ile oldukça ilişkili olacak.

Ayrıca Thomas Leeson olarak Bitcoin’in bir mağaza değeri olduğunu belirterek, hisse senedi piyasasıyla düşük bir korelasyona sahip olmasının haklı olduğunu belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin