THETA Fiyat analizi: Theta'nın 3 dolar yolunda olası engelleri
THETA Fiyat analizi: Theta'nın 3 dolar yolunda olası engelleri

THETA içerik akışı PlayStation konsollarına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Video akışı uygulaması Littlstar ile Ekim ayında imzalanan bir ortaklık sonrasında THETA, espor yayınlarının 100 milyondan fazla Playstaion 4 (PS4) konsolu aracılığıyla hem ücretsiz hem de premium içerikte yayınlarını duyurdu. Hem standart hem de sanal gerçeklik (VR) içeriği için bir medya platformu olarak Disney, Sony, Fox, ABC, CNN ve Warner Bros gibi büyük üreticiler için Littlstar akışı bulunuyor.

Littlstar’ın Premium yayın paketi altı ay önce piyasaya sürüldü ve hâlihazırda aylık 30.000’den fazla ödeme yapan aboneye sahip.

Gelişen teknolojilerden yararlanma

Littlstar’da Theta Labs’ın iki farklı kanalı gösterilecek. THETA.tv, 7/24 espor içeriği sağlayan ücretsiz bir kanal olarak ve THETA.tv+ ise yalnızca en iyi oyuncuları ve yayıncıları içeren premium kanal olarak hizmet verecek.

Şu anda, girişim, SLIVER.tv web sitesini başarıyla işletiyor, ancak zamanla bu da, THETA.tv markası altında tamamen yeniden markalanacak ve espor içeriğinin ve blockchain ağ altyapısının Theta markası içinde yer almasını sağlayacak. Böylelikle bir farkındalık artışı sağlanması hedefleniyor.

Theta ‘dan içerik görüntüleyenlere ve PS4 oyuncularında TFUEL tokeni kazanma fırsatı

Anlaşmanın şu an yürürlükte olan ilk aşamasıyla, Theta ve Littlstar, THETA’nın iki yerel tokenlerinden birini (TFUEL) PS4 oyuncularını ve görüntüleyenlere kazanma fırsatı sunuyor. Böylece  “… yeni teknolojilerden yararlanan daha fazla stratejik işbirliği fırsatlarını keşfetmeye” çalışıyorlar.

Theta, 2019 boyunca daha aktif blockchain projelerinden biri oldu ve çarpıcı ortaklıklara ek olarak, kendi ana ağına geçiş yaptı. Katılımcıların diğer yerel token THETA’yı hisselemesine (staking) yarayan koruyucu düğümlerini halka açtı.

İlk olarak 2018’in başında halka açık bir ilk para teklifi (ICO) için planlayan şirket, Sony ve Samsung’un projeyle ilgilenmesi sonrası özel finansman almalarından dolayı etkinliği iptal etmişti.

icoexaminer


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin