ripple
Ripple 'ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

Ripple’ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, “SBI Holdings ve Route 66 Ventures’ın katılımıyla Tetragon” tarafından yönetilen 200 milyon dolarlık bir fon aldığını açıkladı. Basın açıklamasına göre, fon, blockchain kullanımını, XRP ve XRP Ledger dijital varlığının daha geniş bir kullanımını güçlendirecek.

XRP duyurudan sonra yaklaşık yüzde 4 arttı. XRP’nin 21 Aralık 2019 tarihinde saat 4:00’te UTC fiyatı 0.193 dolardı.

xrpusd trading chart

Haber XRP topluluğu için olumlu olsa da, Ripple ve XRP’nin rolünden şüphe etmeye devam eden birçok kişi var. Fon miktarına göre TechCrunch, CrunchBase ve Arrington XRP Capital’in kurucusu Micheal Arrington şunları söyledi:

Yatırımcıların neden Ripple’a 10 milyar dolarlık bir değerleme ile agresif bir şekilde yatırım yapacakları konusunda şaşkınsanız, sorun sizde olabilir.

Arrington tarafından ele alınan genel görünüm makul görünmekte. Bununla birlikte, önde gelen kripto analistlerine göre, bu, piyasadaki XRP’yi boşaltmanın bir yöntemi. Messari’nin kurucusu Ryan Selkis:

Hisse senedi yatırımlarına ekli XRP alımları için bir emir var mı? Hayır, ise, etkileyici. Evet, ise, XRP II satışını başka bir adla gizledi. Umarım ilki doğrudur!

Sadece Selkis değil, Coinmetrics ve Adamant Capital’in kurucusu Nic Carter gibi diğerleri de eleştiriye katılıyor. Ripple, bu yeni varlık aracılığıyla XRP değerini piyasada aşağı çekmek için fon miktarını kullanıyor olabilir. Selkis şöyle devam ediyor:

Şirketlerin XRP satış uygulamaları hakkında emin olduğum bazı yatırımcılardan daha fazla araştırma yaptım. Şirket gelirlerinin% 90’ı XRP satışlarından elde edilmekte. Yani XRP hakları olmadan 10 milyar dolarlık değerlemeye giden bir yol yok.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse bile Ripple’ın çok fazla XRP’ye sahip olduğunu kabul ediyor. Bu nedenle, şirketin 10 milyar dolarlık değerlemesine ilişkin denetim raporlarının XRP’deki paylarını da içermesi gerekecek.

xrp transactions rise

Ayrıca, bu yılın ikinci yarısında şaşırtıcı bir şekilde XRP Ledger kullanımında bir artış görüldü. Bununla birlikte, fiyattaki düşüş trendi, 24 ayın en düşük seviyelerine geriledi ve 2017’nin boğa rallisindeki kazançların tamamını sildi. Bunun nedeni işlemlerde genel bir artış veya sadece XRP’nin boşaltılması olabilir.

Dahası, Greenspan bile güncellemesinde, bu defterlerin finansal dünyada (ACH gibi) genel olarak benimsenmesinden önce uzun bir yol olduğunu kaydetti. Dahası, Ripple’ın kendisi XRP Ledger kullanmadan bile sektöre hizmet etmeye devam ediyor. Öyle ya da böyle firmanın XRP’yi müşterilerinin girişimlerini desteklemek için düşürmediği konusu, 2018-19’daki fiyat hareketlerine bakıldığında şüpheli kalıyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin