THETA Fiyat analizi: Theta'nın 3 dolar yolunda olası engelleri
THETA Fiyat analizi: Theta'nın 3 dolar yolunda olası engelleri

THETA Fiyat analizi: Theta’nın 3 dolar yolunda olası engelleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

THETA fiyatı bir aydan kısa bir süre içinde % 200’den fazla yükseldi. Bu altcoin aşırı alım bölgesine ulaşmış gibi görünse de kaderi iki kritik engele bağlı.

THETA fiyatı bir çıkış veya kırılma noktasında duruyor

Piyasa değeri açısından en büyük on dokuzuncu kripto para birimi, zamanla daralan simetrik bir üçgen içinde konsolide oluyor gibi görünüyor. Bu modelin kırılması her iki şekilde de olabilir, 2,30 dolarlık direnç ve 2,00 dolar önemli ilgi alanlarını destekleyebilir.

Boğalar Theta fiyatını 2,30 $ seviyesinin üzerine çıkarmayı başarırsa, yeni bir yükseliş trendi başlayabilir. Daha fazla satın alma baskısı, muhtemelen % 40’lık bir artışla 3 dolara doğru sonuçlanacaktır.

Theta price US dollar chart

Bununla birlikte, IntoTheBlock’un IOMAP modeli, olumlu yönde ayrılmanın kolay olmayacağını gösteriyor. Bu zincir üstü metriğe dayanarak, 2,30 dolarlık alan boğaların üstesinden gelmesi gereken önemli bir direnç. Burada 70’den fazla adres daha önce 216.000 THETA satın almıştı.

Bu nedenle, bu fiyat engelinin üzerine yakın bir saatlik mum çubuğu, simetrik üçgen modelinden yükseliş eğilimi olduğunu doğrulayacaktır.

Theta IOMAP

Diğer taraftan, IOMAP kohortları şu anki 2.05 $ ‘lık fiyatın altında çok önemli bir destek gösteriyor. Bu seviyede kabaca 97.000 THETA 78 adres tarafından satın alındı.

Bu destek duvarının önemi göz önüne alındığında, altına yakın oluşabilecek bir saatlik mum Theta için felaket anlamına gelebilir ve fiyatını 1.70 dolara itebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin