Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin Teknik Analizi: LTC’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020’nin son çeyreğinde % 270’in üzerinde getiri sağlayan Litecoin, en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasındaydı. Çoğu altcoin yeni zirvelere yükselirken, LTC boğalarının birden fazla zaman dilimi boyunca TD Sıralı göstergesi satış sinyallerini yanıp söndüğünden bir ara vermesi gerekebilir.

Litecoin fiyatı daha yüksek seviyelere çıkmadan önce geri çekilebilir

Litecoin fiyatı, Aralık ayının başından bu yana kesintisiz bir yükselişin ardından zayıflık belirtileri gösteriyor. TD sıralı göstergesi tarafından sunulan düşüş formasyonları, LTC’ye çok ihtiyaç duyulan bir düzelme sağlayabilir.

Satış pozisyonları birikmeye başlarsa, en büyük beşinci kripto varlık, en yakın destekleri 150 $ ve 120 $ ‘a hızlı bir şekilde yaklaşabilir.

Litecoin price US dollar chart

TD kurulumunun kötümser görünümüne güven ekleyen Litecoin fiyatı ile RSI arasında düşüş eğilimi ortaya çıkmış gibi görünüyor. Fiyatlar yükselirken bir dizi düşük yapan OBV’ye karşı da benzer bir davranış görülebilir.

Litecoin price US dollar price chart

Aşağı yönlü baskıdaki bir artış, bu düşüş sinyallerini doğrulayacaksa, göz önünde bulundurulması gereken iki temel seviye vardır. 155 dolarlık destek, LTC’nin mevcut piyasa değerinden % 10’luk bir düşüşü temsil ediyor.

Bu seviyede daha fazla satış baskısı, Litecoin fiyatının 135 dolara düşmesine neden olabilir.

Zincir içi ölçümler yükselmeye devam ediyor

Litecoin fiyatının teknik bir perspektiften sunduğu çoklu satış sinyallerine rağmen, zincir içi aktivitesi boğa rallisinin uzayabileceğini gösteriyor. LTC’nin ağına katılan yeni adreslerin sayısı geçen ay% 57’den fazla arttı.

Genellikle, ağ uzun bir süre genişlediğinde, fiyatlar takip etme eğilimindedir.

Litecoin network growth

Litecoin’in günlük aktif adresleri

Dahası, IntoTheBlock’un In / Out of the Money Around Price (IOMAP) ölçümü, Litecoin fiyatının önünde çok az direnç gösteriyor veya hiç direnç göstermiyor. Bu altcoin’in yükseliş trendine tehdit oluşturabilecek tek önemli tedarik duvarı 190 dolar civarında.

Tepegöz direncinin ötesinde bir yükseliş, düşüş sinyallerini geçersiz kılacak ve daha fazla kazanca yol açacaktır.

Litecoin IOMAP

Bununla birlikte, Litecoin, bir satış durumunda düşen fiyatları körfezde tutabilecek istikrarlı desteğin üstüne oturuyor gibi görünüyor. 150 dolarlık talep engeli, 131.000 adres daha önce bu fiyat seviyesinde 5,48 milyon LTC biriktirdiği için ilk savunma hattı olacak.

Bu aralıktaki sahipleri muhtemelen yatırımlarının kırmızıya dönmesini engellemeye çalışacaklardır. Fiyatların hızla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesini sağlamak için daha fazla token bile satın alabilirler.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin