Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Thai SEC, Bitcoin, Ethereum, XRP ve Stellar’ı onayladı ve Bitcoin uzun bir süreden sonra boğaların tarafına geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, ICO’lar için, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Stellar’ın (XLM) yasal yatırımlar olarak kullanılmasını onayladı.  Alınan kararda, “Yeterli piyasa likiditesi” ve diğer faktörler nedeniyle onaylanan önde gelen kripto para birimleri, kripto borsalarında işlem gören diğer dijital varlıklara karşı baz alım satım çiftleri olarak da kullanılabileceği belirtildi.

SEC kararı yasallık sağlamadı

Karar, 2018 Haziran’ında yayımlanan ve ICO’lara yatırım yapabilecek toplam yedi kripto para birimi ve Tayland’ın ulusal para birimi olan Baht’ın düzenlemelerine ilişkin bir güncellemedir.

Mevcut kurallara göre, üç lider kripto para birimi listeden çıkarıldı: Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC). Karara rağmen, SEC, kripto para birimlerinin yasal ihale olmadıklarını ve dolayısıyla fatura ödeme yapmak ya da alım yapmak için kullanılamayacağını belirtiyor.

TRON

Tron CEO’su Justin Sun, ortaklıklarını kullanarak BitTorrent kullanıcılarını Tron’a entegre etme planından bahsediyor. Sun attığı son tweet’te Odyssey 3.5 yükseltmesi ile ağa çoklu imza özellikleri getirdiğini ve bu sayede BitTorrent’ten 1 milyar kullanıcı geleceğini söyledi.

Yükseliş tahminlerine rağmen, Blockchain geliştiricisi ve siber güvenlik uzmanı Justinas Kairys, Sun’ın tweetine cevap verdi ve Tron’un bir milyar kullanıcıya ulaşma planının imkansız olduğunu şu şekilde belirtti:

Burada yapılan hesaplamada bir hata olduğundan eminim. Dünyada sadece 7 milyar insan var. Karşılaştırma olarak, YouTube 1.6, Facebook’un 1.8 milyar kullanıcısı var. Tron’un hitap ettiği eğlence sektörünün en iyisi olan Netflix’in ise sadece 135 milyon kullanıcısı bulunuyor.

BitTorrent’in web sitesine göre, platform 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

Bitcoin

Bitcoin resmen Şubat’ta artıya geçti ve Temmuz 2018’den bu yana ilk defa bir ayı yeşil olarak tamamladı.

Ay Açılış Kapanış
Şubat $ 3481 $ 3855
Ocak $ 3754 $ 3460
Aralık $ 4183 $ 3738
Kasım $ 6389 $ 3973
Ekim $ 6617 $ 6402
Eylül $ 7057 $ 6612
Ağustos $ 7641 $ 7060
Temmuz $ 6390 $ 7556

CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin Şubat başında 3.481 dolardan %10,7 değer kazanarak 3.855 dolara yükseldi. Bir önce ay ise Bitcoin, olumsuz bölgede kalarak ayılara teslim oldu. Ocak ayında % -7.8’lik bir düşüşle  3.754 dolardan 3.460 dolara düştü.

Dailyhodl.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin