Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı
Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı

Ethereum balinaları kritik sinyaller veriyor! İki haftada yüzde 4 artış… Fiyat yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En az 10 bin dolar ETH’ye sahip olan Ethereum balinalarının sayısı iki hafta içinde %4,2 arttı. Santiment feed’deki ekibin verilerine göre, yukarıda belirtilen zaman diliminde 1.171’den en az 10k ETH’ye sahip 1.220 Ethereum balinası olduğunu ortaya çıktı. Dahası, Ethereum balinalarının birikimi, dijital varlık üzerindeki yükseliş duygularının bir yansıması.

Santiment’teki ekip, gözlemlerini aşağıdaki açıklama ve Ethereum balinalarının artışını gösteren eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

Ethereum’un balinaları sürü halinde pozisyonlarından çıkıyor mu? Cevap HAYIR. Tutulan en az 10.000 ETH’ye sahip adres sayısı son 2 haftada 1.171’den 1.220’ye yükseldi ve %4,2 arttı.

Ethereum’un yükselişi, aynı zamanda zincir içi aktivitesiyle de yansıtılıyor.

İlk olarak, Ethereum’un 30 günlük ortalama günlük işlem hacmi 23 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, aşağıdaki grafik aracılığıyla paylaşan The Tie’daki ekibin verileri ile kanıtlanıyor.

İkincisi, Ethereum 1.300 dolarlık fiyat tavanını aşarken, ETH hash oranı, Coinmetrics’teki ekip tarafından aşağıdaki açıklama ile açıklandığı gibi tüm zamanların en yüksek değerlerine ulaştı.

Hızlı fiyat hareketine rağmen, temeller hala güçlü görünüyor. Fiyat oynaklığının ortasında Bitcoin ve Ethereum hash oranı her zaman en yüksek seviyede. Bu ağ güvenliğinin sağlıklı olduğunu ve madencilerin her iki ağı da desteklemeye devam ettiğini gösteriyor.

Özetle, Ethereum’u çevreleyen temeller, ETH için yükselen bir geleceğe işaret ediyor. Bununla birlikte, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432 doları kırma yeteneği yalnızca istikrarlı bir Bitcoin ile mümkün olabilecek gibi görünüyor. BTC her iki yönde de yana doğru veya kademeli bir hareket yaşarsa ETH, takip eden günlerde tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test edebilir veya yeni bir yükseliş kaydedebilir.

Aksi yönde, Bitcoin’in değer kaybetmesi sonuçta Ethereum’un dün ETH’nin yerel bir düşük olan 910 dolar desteğini kaybetmesine neden olabilir. Böyle bir senaryo, Ethereum’un kırılmasını veya tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını erteleyecektir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin