Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Tezos (XTZ) fiyatı sert yükseldi: XTZ artışa devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos (XTZ) haftaya iyi başladı. Kripto para geçtiğimiz 24 saat içinde %13’ten daha fazla bir artış gördü. Ayrıca, kripto para bu fiyat artışı ile CoinMarketCap’ta 16. sıraya yükseldi. Bugün erken saatlerde, Tezos %20’den fazla arttı ve daha sonra hafif bir düşüş trendi gördü.

Tezos (XTZ) Coinone Borsası’nda listelendi

Bugüne kadar, Tezos kripto para piyasasında diğer paralara göre istikrarlı bir yükseliş yaşadı. Yazım sırasında kripto para, 969 milyon dolardan fazla piyasa değeriyle 1,60 dolardan işlem görüyor. Fiyat artışının nedeninin ise Coinone olduğuna inanılıyor.

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Coinone, Tezos’u listelediklerini açıkladı. Platformda kripto paranın depozito ve para çekme işlemleri 20 Ağustos 2018’de saat 16:00’da başlayacak.

Tezos fiyat grafiği
Tezos fiyat grafiği

Tezos, piyasadaki en tartışmalı paralardan biri

Tezos, piyasadaki en tartışmalı paralardan biri. Daha önce, para ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) dahil olmak üzere çeşitli yetkililer tarafından incelendi. Kripto para birimine karşı açılmış birçok dava var. Buna ek olarak Tezos, piyasa değeri açısından 0 dolardan 1 milyar dolara çıktıktan sonra pazarda büyük bir tartışma yarattı. Tezos’un ICO’lar aracılığıyla ise yaklaşık 232 milyon dolar topladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin