Tezos ve Verge fiyat analizi: XTZ ve XVG için izlenecek kritik seviyeler
Tezos ve Verge fiyat analizi: XTZ ve XVG için izlenecek kritik seviyeler

Tezos ve Verge fiyat analizi: XTZ ve XVG için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, 0.5 Fibonacci seviyesinin üzerine çıktı ve yükseliş yönlü metriklerden güç alarak Fibonacci 0.618 ve 1 seviyelerini hedefliyor. Verge’nin ise yükselen bir kanal içinde hareket etmesi öngörülüyor. Her iki yönde de bir kopuş için hacim eksikliği dikkat çekiyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos’un saatlik grafiğinde sırasıyla 4,14 ve 3,14 dolarlık yüksek ve düşük dip noktaları, önemli Fibonacci seviyelerine işaret etmek için kullanılabilir. Şu anda göstergeler yükseliş sinyalleri verdikçe kripto fiyatı 0.5 seviyesinin üzerine çıktı. Bununla birlikte piyasanın genelinde bir gerileme durumunda yukarıda belirtilen seviyenin devam edip etmeyeceği izlenecek.

Awesome Osilatör yarı çizginin üzerine çıkarken, OBV, satın alma baskısı arttığı için bir artış kaydetti. Genişletilmiş bir yükseliş senaryosu, bir sonraki direnç seviyelerini 3,93 dolar (0.618 fib seviyesi) ve 4,4 dolar (1 fib seviyesi) olarak sunabilir.

Verge (XVG) fiyat analizi

Saatlik grafikte Verge, 0,016 dolarlık desteğinden yukarı adım attıktan sonra paralel yükselen bir kanal içinde hareket etti. Chaikin Para Akışı, kripto para piyasası için sermaye girişlerinin güçlü olması nedeniyle bir artış kaydetti. Ancak ticaret hacimleri sessiz kaldığı için yukarı doğru bir kırılma olası görünmüyor.

Stokastik RSI, endeksin üst bölgede işlem görmesi nedeniyle piyasadaki alıcıların aşırı doygunluğunun altını çizdi. Geri dönüşün kapsamı, Verge’in modelden aşağı doğru kırılıp ayrılamayacağını belirleyecektir. Düşüş senaryosu, fiyatın aşağı doğru ve 0,018 dolarlık desteğe doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin