Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Tezos bu hamlenin ardından hareketlendi: Ufukta yeni rekorlar mı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos NFT’leri artık daha önce yalnızca Ethereum tokenlerini destekleyen en büyük çevri miçi NFT pazarı olan OpenSea’da satışa sunulacak. Ethereum’un ERC-1155 standardına benzer şekilde Tezos’ta yakın zamanda başlatılan FA2 standardı, topluluktan büyük bir ilgi ile karşılaştı.

Tezos yeni NFT pazarına katıldı

NFT hacimleri Ocak ayının ortasından bu yana artarak günlük 4 milyon doları aştı. OpenSea, %30’dan fazla hacim payı ile alana hakim olan lider pazar yeri konumunda.

OpenSea platformu, “kısa süre sonra eşler arası ticareti destekleme planları” ile Tezos NFT’leri kendi platformunda listeleyecek.

Basın açıklamasına göre OpenSea ekibi, Tezos ekosisteminin blok zinciri geliştiricilerini ve ürün kullanıcılarını “diğer blok zincirlerindeki aşırı ücretlerden bıkmış” olduğunu belirtti.

Tezos üzerindeki geliştirme faaliyeti, son zamanlarda FA2 token standardının piyasaya sürülmesiyle de yükseldi.

Bir Ethereum-Tezos köprüsü olan Wrap Protokolü yakında piyasaya sürülecek ve kullanıcıların ERC tokenlerini Tezos’ta NFT’lerle sarmalarına izin verecek. Geliştirme ekibi TQ Tezos ayrıca yeni bir NFT pazarı olan OpenMinter’ı duyurdu.

NFT’lerin yanı sıra, stabilcoin ortamı da gelişmeye devam ediyor. Hoverlabs ve Stably, Kolibri ve USDS stabilcoinlerini bu ayın sonlarında Tezos’ta çıkaracak.

XTZ rekorlara koşuyor

Tezos ekosisteminin yerel tokeni XTZ, haftalık açılıştan sonra %18,1 artarak 3,9 dolara ulaştı.

XTZ, yükselen üçgen formasyonunun üzerine çıktı ve 3,3 dolarlık direnç seviyesini desteğe çevirdi. XTZ, hedefinin %50’sine 3,9 dolarlık hedefte ulaştı ve 4,5 doları yeni hedef olarak belirledi. Bu da mevcut seviyelere göre %25 artış anlamına geliyor.

4.5 doların ötesinde, XTZ, 6.3 ve 9.2 doları hedefleyen destek alarak bir fiyat keşif aşamasına girebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin