XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart
XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart

Tezos, Augur, Verge fiyat analizi: 30 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Hâkimiyeti, yazım esansında % 62.87’de sabit kaldı, ancak Ethereum, 550 doları aşan yükselişinin ardından altcoin piyasası boğalarına biraz cesaret verdi. Tezos ve Augur, geçtiğimiz günlerde kısa vadeli bir yükseliş ivmesi kaydederken, Verge ne alıcı ne de satıcı tarafın inisiyatifi ele geçirip piyasayı yönlendirdiğini görmedi ve yatayda kaldı.

Tezos [XTZ]

Tezos, Augur, Verge
Kaynak: TradingView

Muhteşem Osilatör tarafından gösterildiği gibi, XTZ düşüş eğilimi gösteren bir ikiz tepe kurulumu oluşturdu. Fiyat daha sonra % 4,45 düşüşle 2,31 dolara geriledi. Yazım sırasında, AO yükselen bir momentum resmi çiziyordu.

2,4 ile 2,45 dolar arasındaki bölge geçmişte XTZ için bir likidite alanı olurken, son birkaç gün içinde de XTZ fiyatı için bir direnç alanı oldu. 2,45 doların üzerinde kapanan bir mum, XTZ’nin yakın vadede 2,56 dolarlık direnç seviyesini test etmesini sağlayabilir..

Augur [REP]

Tezos, Augur, Verge Price Analysis: 30 November
kaynak: Tradingview

Saatlik grafiklerde, Bollinger Bantları fiyat sıkışmasını işaret ediyordu. Bu da REP için düşük volatilite ve konsolidasyon dönemine işaret ediyor.

RSI, kripto paranın 13,6 dolara düşmesinden bu yana elde edilen yavaş kazanımları yansıtıyor.

Fiyat, yazım sırasında 15,16 dolardan işlem görüyordu ve REP için bir direnç seviyesi 15.79 dolarda bulunuyor ve destek fiyatı ise 14.6 dolar. Ortalamanın üzerinde işlem hacmiyle desteklenen bir kırılma, piyasaya alıcılar için bir sinyal olabilir.

Verge [XVG]

Tezos, Augur, Verge Price Analysis: 30 November
kaynak: Tradingview

XVG için kısa vadeli momentum nötr durumda. MACD ve Signal hattı son birkaç saattir neredeyse örtüşüyor.

OBV de yükselen bir alış veya satış tarafı göstermedi. Geçtiğimiz birkaç saattir dengede kaldılar ve XVG piyasa katılımcıları, henüz devreye girmemiş gibi ve fiyatı her iki yönde de teşvik edecek bir katalizör bekliyor gibi görünüyorlar.

XVG, 0,0073 dolarlık bir direnç seviyesine ve 0,0064 dolarlık bir desteğe sahip.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin