ByBit
Bybit borsasından kripto sektörü için önemli yenilikler geliyor

Bybit borsasından kripto sektörü için önemli yenilikler geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bybit ‘in vadeli işlem sözleşmeleri, 100x’e kadar maksimum kaldıraç ve 1 milyon $ ‘lık maksimum emir girişi boyutu sunacak.

Kripto para türevleri borsası Bybit, kripto türev işlemelerini genişleterek üç aylık vadeli işlem sözleşmeleri başlatıyor.

Şu anda, borsanın bir milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var ve Bybit CEO’su Ben Zhou, bu hizmetlerin platform kullanıcıları için daha iyi bir ticaret deneyimi oluşturmasını bekliyor.

Vadeli işlem sözleşmelerinin 30 Kasım 2020’de başlaması bekleniyor ve maksimum 100 kata kadar kaldıraç ve 1 milyon dolarlık maksimum emir boyutu sunacak.

Sözleşmelerin bir fonlama ücreti olmayacak ve sözleşme geçerli olduğu sürece kullanıcıların pozisyonlarını ücretsiz olarak tutmalarına izin verecek.

BTCUSD üç aylık vadeli işlem sözleşmesi sayesinde, yatırımcılar doğrudan Bitcoin (BTC) almadan veya sahip olmadan dijital varlık piyasasına yatırım yapabilirler.

Lansman tarihinde, BTUSD1225 ve BTCUSD0326 adlı iki vadeli işlem sözleşmesi, sırasıyla 25 Aralık 2020 ve 26 Mart 2021 takas tarihleriyle yayınlanacak.

Bybit daha sonra 11 Aralık 2020, 12 Mart 2021 ve 11 Haziran 2021’de BTCUSD0625, BTCUSD0924 ve BTCUSD1224 adlı üç yeni vadeli işlem sözleşmesi daha başlatmayı planlıyor. Bu üç sözleşme 25 Haziran, 24 Eylül ve Sırasıyla 24 Aralık 2021 vadeli olacak.

Bybit, kullanıcıların alt hesaplar açmasına izin verecek

Üç aylık vadeli işlem sözleşmelerinin yanı sıra, Bybit ayrıca alt hesaplar da ekliyor. Alt hesaplar, Bybit’teki hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların birincil hesaplarla bağlantılı ikincil hesaplar oluşturmasına izin verecek.

Bu alt hesaplar farklı tüccarlara atfedilebilir ve farklı ticaret stratejileri için kullanabilir. Kurumsal yatırımcılar, bu hesapları oluşturabilecek ve ticaret faaliyetlerine sınırlı erişim sağlamak için çalışanlarıyla paylaşabilecekler.

Bybit borsası, MetaTrader4 (MT4) ile entegre oluyor

Son olarak, üçüncü yıl dönümünün bir parçası olarak Bybit, alım satım platformu MetaTrader 4 (MT4) ile de entegre oluyor.

Ortaklığın, daha fazla forex yatırımcısının dijital varlık pazarına yatırım yapmasına ve yatırım portföylerini çeşitlendirmesine yardımcı olması bekleniyor.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin