featured

Tether’in çevre dostu Bitcoin madenciliği projesi hayata geçiyor! İşte Tether Energy’ı hakkında detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, Tether’in enerji girişimiyle ilgili önceki yazısı üzerine yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi. Ardoino, X (Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Tether’in kripto para sektöründe yeşil enerji kullanımını teşvik etmek için neler yaptığına dair ayrıntıları paylaştı.

Tether Energy (TE) faaliyete başladı…

Ardoino’ya göre kripto varlığın son faaliyetleri, stabilcoin sağlayıcısı tarafından Tether Energy’yi (TE) başlattığını söyleyen daha önceki bir duyurunun devamı niteliğinde. Ardoino; TE’nin dünya çapında yerel şirketlerle ortaklıklar kurduğunu, yenilenebilir enerji üretimi ve Bitcoin madenciliği siteleri kurmak için sermaye, altyapı desteği, geliştirme ve genel uzmanlık sağladığını açıkladı.

Tether CTO’su, önceki bir gönderide bu tür gelişmekte olan bir madencilik sahasının fotoğraflarını paylaşarak kripto topluluğu üyeleri arasında spekülasyonları artırdı. Birkaç kripto kullanıcısı devam eden inşaatla ilgili düşüncelerini paylaştı. Paylaşılan görüşler projenin işlevselliğini ve estetik özelliklerini kapsıyordu.

tether

Ardoino ayrıca TE’nin ortak seçiminin sağlam yerel bağlantılara, seçkin ve tutkulu personele sahip kuruluşlara dayandığını ve çevreye derin bir saygı gösterdiğini açıkladı. Ona göre bu tür kuruluşlarla ortaklık yapmak, Tether’in Bitcoin madenciliğinin belirli ülkelerdeki mevcut yoğunluğu azaltmak için mümkün olduğunca coğrafi olarak merkezsizleştirilmesi gerektiğine olan inancını destekleyecektir.

Ardoino ayrıca gerçek bir görüntü mü yoksa manipüle edilmiş bir Photoshop mu olduğu konusunda şüpheleri olanlara önceki gönderisinin gerçekliğini yeniden teyit etti. Ardoino’ya göre bu fotoğraf şu anda tamamlanmış olan ve yakında faaliyete geçecek olan sitelerden birindeki kontrol odalarından birini gösteriyor.

Altcoinin CTO’su ayrıca paylaştığı resmin Latin Amerika bölgesinde bulunan bir Bitcoin madencilik sitesi için olduğunu belirtti. Ardoino’ya göre şirketi personel tacizinden kaçınmak için kesin konumları paylaşmama eğilimindedir ve Tether’e takıntılı olan detraktörlerin sayısı göz önüne alındığında geçerli bir endişedir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin