featured

Tether’dan yeni hamle: Tether, BTC madencilik donanımını kontrol edecek yeni yazılımı tanıttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

USDT stablecoin firması Tether’in Baş Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, yakın tarihli bir güncellemede, Tether’in Bitcoin madenciliğiyle ilgili geliştirme çabasının yakında tamamlanacağını duyurmak için Twitter’a gitti.

Tweet’ine göre Tether’in geliştiricileri titizlikle hazırlanmış JavaScript (JS) kütüphanelerini tamamlama eşiğinde. Bu kütüphaneler; Whatsminers, Antminers ve Avalon Miners gibi madencilik devleriyle sorunsuz kontrol ve etkileşimi kolaylaştırmaya hazırlanıyor.

tether

 

WhatsMiner, Antminer ve Avalon Miner’ın Bitcoin madencilik donanımı markaları olduğunu belirtmekte fayda var.

Bunlar dünyadaki en popüler ve saygın madencilik donanımı şirketlerinden bazılarıdır. Ardoino, Moria madencilik çiftliği düzenleme aracının çekirdek mimarisini bizzat kodladığını iddia ediyor. Bu sofistike teknoloji, önde gelen eşler arası şirket olan Holepunch’ın temeli üzerine inşa ediliyor.

Tether madenlicik yazılımı güvenli veri akışını mümkün kılıyor!

Ardoino, madencilik yazılımının gelecekteki genişlemelerini ima ederek aracın sonunda enerji üretimini izlemeyi de kapsayacağını belirtti. Ardoino, girişimin belirli bileşenlerinin açık kaynak kullanımına açılması potansiyelini de dile getirdi.

Tether’in B Planı Başkanı Giw Zanganeh ise olumlu karşılık verdi. Zanganeh, altcoinin iddialı vizyonunu övdü ve şirketin Bitcoin madenciliğini benzeri görülmemiş boyutlara taşımaya hazır olduğunu iddia etti.

tether

Altcoin bütünsel yaklaşımının Bitcoin madenciliği değer zincirinin her önemli yönüne hâkim olmayı amaçladığını belirtti. Dahası kripto topluluğu Tether’in ilerici yaklaşımına yönelik hayranlık duygularını yineledi.

Bir yorumcu Tether’in üretken odağı ile hâkim korku, belirsizlik ve şüphe (FUD) atmosferi arasındaki keskin zıtlığa dikkat çekti. Bu kişi, yapıcı çabalara benzer bir bağlılığı savunarak çabaları üretken arayışlara yönlendirmenin gelişen kripto ortamında güçlü bir yanıt olduğunu öne sürdü.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin