GALA token aniden %14 arttı! Yükselişin arkasındaki temel sebep bu olabilir
GALA token aniden %14 arttı! Yükselişin arkasındaki temel sebep bu olabilir

GALA token aniden %14 arttı! Yükselişin arkasındaki temel sebep bu olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Web3 oyun platformu olan Gala Games’in yerel tokeni GALA, bugün erken işlemlerde beklenmedik bir şekilde %14 arttı. GALA, son 24 saatte %9,52 artarak bu yazının yazıldığı sırada 0,025 dolara yükseldi. Token ayrıca son yedi günde %4,04 değer kazandı.

GALA‘nın işlem hacmi son 24 saatte %204 arttı ve yatırımcılar kâr elde etmek için son piyasa oynaklığından yararlandıkça 200 milyon doların üzerinde takas yapıldı.

GALA’da beklenmedik yükseliş

Son fiyat artışı, GALA’nın GalaChain üzerindeki büyük potansiyel faydasına ilişkin bir duyuru ile aynı zamana denk geliyor. Gala Games’in blok zincir başkanı Jason Brink, GALA’nın GalaChain’deki her şey için gaz tokeni olacağını doğruladı.

“GALA, GalaChain’deki her şey için gaz belirteci olacaktır… bir oyundan, bir sosyal medya ağından veya Gala Müzik veya Gala filmleri gibi başka bir ekosistemden bahsetmemiz fark etmez.”

“Benefactor” adlı bir Twitter kullanıcısı, Gala Games’in kaydettiği ilerleme hakkında güncellemeler paylaştı ve GalaChain’deki tüm projelerin GALA tokenini gaz olarak kullanacağını belirtti. Brink, bu tweet’e bir onayla yanıt verdi. Ek olarak, Gala Games’in GalaChain’de yeni oyunları piyasaya sürdüğünü ve bunların birçoğunun Ağustos ayında, Champions Arena, PokerGo ve Get Plucked gibi geleceğini belirtti.

Benzer bir şekilde Gala Games, önde gelen bir Web3 oyun dağıtım platformu olan Elixir Games ile ortaklığını duyurdu. Yakında, Elixir oyuncuları bu işbirliği sayesinde oyun platformları üzerinden çeşitli Gala Games oyunlarına erişebilecekler. Ayrıca bu işbirliğinin bir parçası olarak Elixir, Elixir ortak programı ziyaretçileri için özel ödüller içeren haftalık oyun geceleri düzenleyecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin