Tether sermaye değeri yeni bir rekor kırıyor - Stabil coin devi piyasa değeri ne kadar?
Tether sermaye değeri yeni bir rekor kırıyor - Stabil coin devi piyasa değeri ne kadar?

Tether’da endişeli hareketler: Bitfinex soğuk cüzdanlardan 90 milyon dolara yakın para çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 24 saat içinde, Bitfinex, neredeyse 90 milyon dolar değerindeki soğuk cüzdanlarında bulunan varlıklarını, bilinmeyen adreslere gönderdi. Ayrıca borsa, New York Başsavcısı tarafından hesabı sorulan 850 milyon dolarlık ücretlerle mücadele etmeye çalışıyor. Ancak, Bitfinex ve Tether iddiaları açıkça reddetti.

Tether ve Bitfinex büyük sorunlarla yüzleşiyor

Tether sahibi olan Bitfinex, bu kadar yüksek miktarda para çekme işleminin nedenlerini açıklamamış olsa da, Tether ve Bitfinex her ikisi de potansiyel olarak eksik fonların yasal maliyetleriyle karşı karşıya kalmış durumda.

Fonların kayıp kısmının çoğunluğu Bitfinex’in 2018 yılında Crypto Capital Corp ile olan sözleşmesinden kaynaklanıyor. Yapılan anlaşmaya göre üçüncü taraf sadece kullanıcıların para çekme işlemlerini yerine getirmek için fon sağlayacaktı. Ancak, Bitfinex hala bu fonları alamadı.

Başsavcılık suç duyurusundan sonra Bitfinex şu açıklamayı yaptı:

New York Başsavcısı’nın iddiaları kötü niyetle hazırlanmış ve Crypto Capital’de 850 milyon dolarlık “zarar” olduğu gibi yanlış iddialarla doluydu. Aksine, bu miktarlardaki Kripto Sermayesi’nin kaybolmadığı, aslında el konduğu ve korunduğu konusunda bilgilendirildik. Haklarımızı ve çözüm yollarımızı kullanmak ve bu fonları serbest bırakmak için aktif olarak çalışıyoruz. Ne yazık ki, New York Başsavcısı’nın ofisinin bu çabaları müşterilerimizin yatırımlarını baltalayacak gibi görünüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin