Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var
Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var

Bitcoin fiyat tahmini: Btc kısa vadede karanlık, uzun vadede parlak gözüküyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa kapitalizasyonuna göre en büyük kripto para birimi olan ve kripto para birimleri dünyasında kral olan Bitcoin, trend çizgisine verilen destek desteğinden kısa vadeli bir düşüş görüyor, bu da tüm diğer kripto paralarda düşüşe yol açıyor. Ancak, teknik göstergede en güvenilir sonuçlar yükselişe işaret ediyor.


BTC/USD günlük grafik

Bitcoin ayıları yoruldu

BTC/USD bu aşağı yönlü eğilimde %4 düştü ve günlük %1’den daha az bir aralıkta işlem gördü. Bu düşük seviye, hafta sonları düşük hacimli alım satımın ayırt edici bir özelliğidir ve ayrıca 240 dakikalık bir grafik üzerinde önemli bir destek hattının kırılmasından sonra ayılardaki yorgunluğa işaret ediyor.


BTC/USD 240 dakikalık grafik

İroni şu ki, bu arıza, en popüler olan ve boğaların teknik göstergesine dayanan günlük grafikteki altın haçtan iki gün sonra meydana geldiğidir. Fiyatlar ise şimdi, 240 dakikalık grafikte, önemli bir toparlanmanın beklenebileceği bir destek hattında.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin